Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a népítéletről?

Figyelt kérdés

én írtam, de még nem került ki:

első rész: [link]

második rész:

[link]

2013. máj. 26. 22:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg a helyesírási hiba benn.
2013. máj. 26. 22:58
 2/18 anonim ***** válasza:

Hát igen, talán illene tudni normálisan megfogalmazni a mondanivalódat, ebben a formában nagyon le fogja húzni magát a tartalmat.

Azt is el kellene dönteni, hogy 540i vagy M5. A kettő között akadnak eltérések futóműben is és motorban is. Főleg motorban.

2013. máj. 26. 23:16
 3/18 anonim ***** válasza:

A véleményem?

BORZASZTÓ

A negyedik sorig bírtam olvasni, pedig nagy az ingerküszöböm.

2013. máj. 26. 23:31
 4/18 anonim ***** válasza:
nagyon tré
2013. máj. 27. 01:41
 5/18 A kérdező kommentje:
szerintem csak irigyek vagytok rám bocsika
2013. máj. 27. 01:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Irigykedünk mert vettél 850 000-ért egy pénztemetőt?

Irigykedünk, mert nem vagy képes értelmesen, összefüggően és OLVASHATÓAN megfogalmazni a gondolataidat?

Nem, egyáltalán.

Tudod az a baj, hogy ezt te összehoztad, kiposztoltad a népítéletekre, sokan elolvassák és mi fog lejönni a nagy többségnek? Megint vett valami írástudatlan surmó köcsög egy BMW-t Janizni. Ha ugyanezt leírod normálisan, akkor azt gondolják, ez egy BMW fan, aki vett egy BMW-t majd tisztességesen rendbe szedte és van egy pöpec verdája. Érzed a különbséget? Pedig tartalmilag semmit nem változtattál (na jó, talán kellene egy kicsit), csak formailag.

Ha nem vagy buta mint a szög, akkor különbséget tudsz tenni építő jellegű kritika és irigység között.

Amúgy talán elmondhatom, hogy nekem is hasonló kaliberű autóm van, mind teljesítményben mind a belelocsolható pénz mértékét tekintve :)

2013. máj. 27. 02:07
 7/18 szántóvető ***** válasza:
nekem tetszett.biztos nagy ÉLMÉNY lehet egy ilyen gép ennyire fiatalon,ez az ami számít.a motorra mennyit költöttél?a gyűrűcserét nem nevezném komplett motorgenerálnak,ezt a részt jobban kidolgozhattad volna.
2013. máj. 27. 02:27
 8/18 T5- ***** válasza:
100%

"szerintem csak irigyek vagytok rám bocsika"

Szerintem meg egy tipikus mai hülyegyerek vagy. És ez nem személyeskedés, semmi offenzív. Eleve, hogy mond ilyet egy fiú, hogy "bocsika"? Én korban közelebb állok hozzád mint a faterodhoz, nekem is német prémium autóm van, szóval az irigység kizárva.

Na mindegy a kérdésedre csak annyit, hogy ez NEM ítélet. Ez egy nagyképű dicsekvő történet, amiben benne van, hogy egy nagy adag mázlival hogy jutottál egy ilyen kaliberű autóhoz, és hogy a fater hogy egyengeti az utadat, jó, benne van, hogy miket cseréltettél, meg, hogy sikerült vele megetetned több mint 17 litert is, de ez mondom, nem népítélet. Mindehhez, úgy feszítesz, hogy majd szét szakadsz, csak nem tudom mire...

A másik, hogy olvashatatlan. Nekem elég magas az ingerküszöböm, elolvastam a feléig, aztán bele-bele. Nem élveztem.

Ja, és a másik két dolog amit levesz az ember egyből, hogy 1: nem értesz az autókhoz semmit, 2: nem tudsz se helyesen írni, se fogalmazni. (Mint a kortársaid többsége.)

Szóval a tanácsom az, hogy írd meg előbb Word-ben, az legalább kijavítja a hibáidat. Másrészt meg erőltess magadra valami komolyabb hangvételt, és írj valamit az autóról is, miután tájékozódtál, mert ezt így nagyon le fogják húzni. A paripával meg sok km-t!

2013. máj. 27. 03:27
 9/18 anonim ***** válasza:
nem csak béna, de ráadásul kamu is :D
2013. máj. 27. 07:19
 10/18 anonim ***** válasza:
Alapból nem lenne rossz ez a hozzáállás amit a kedves kérdező tanúsít, és remélem hogy kinövi ezt a száguldozásra való kényszert mielőtt balesetet okoz.
2013. máj. 27. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!