Szabadkai piac szegedről?
Figyelt kérdés
A szabadkai piacra szeretnék kijutni szegedről mennénk. Valaki tudna egy leírást adni, merre van a piac?2011. nov. 21. 17:37
1/6 anonim válasza:
A Szabadkáig vezető utat gondolom tudjátok. Palics felől érkeztek a Szegedinski úton (2*2 sávos, jobb oldalt bicikliút). A helynévtábla után haladtok a központ felé ezen a 2*2 sávos úton, áthaladtok egy vasúti ALULJÁRÓN keresztül (összetéveszthetetlen). Az aluljáró után a 3. lámpás kereszteződés (csak a lámpás kereszteződést számoljátok) nél jobbra kell fordulni [Strosmajerova]. Arról lehet megismerni, hogy a bicikliút is ide fordul be jobbra és tovább egyenesen már nincs a 2*2sávos út jobb oldalán bicikliút, míg eddig végig volt. Miután ide bekanyrodtatok, mentek végig az utca végéig, ahol egy körforgalomba érkeztek. Ennek a 2. kihajtási lehetőségénél kell kimenni (Cara Jovana Nenada] - mindkét oldalon parkoló van üzletekkel, egy kiállított villamossal stb. Ezen az úton végig egyenesen kell menni, kifelé a városból, sok sok idő után feltűnik a rengeteg parkoló jármű (már ha hétvégén mentek) és a piac.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Elismerésem neked, ez egy számomra tökéletes válasz! Így biztosan megtaláljuk!
Mégegyszer köszi!
2011. nov. 22. 11:00
3/6 anonim válasza:
Csináltam neked egy útvonalvezetést:
Viszont a körforgalomnál rosszul emlékeztem valószínűleg ott a 3. és nem a 2. kihajtás kell legyen. De a lényeg, hogy ahogy a térképen is látszik, itt annál a kihajtónál kell kimenjetek, ami az előzőhöz képest 90 fokkal balra fordul egy parkolós utcára, kiállított retro villamossal.
4/6 A kérdező kommentje:
Ó, nagyon köszi!
2011. nov. 22. 18:48
5/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudod véletlen, hogy a rendőrök kint mennyire büntetnek, illetve hol érdemes parkolni a piac körűl? Nem piszkálják az autókat?
Köszi!
2011. nov. 22. 18:58
6/6 anonim válasza:
A piacnál vannak fizetős udvari parkolóhelyek, valamint a normál parkolóknál csomó kis táskás ember szokott lenni akik majd odajönnek, ha akarnak valamit(én bicajjal járok, úgyhogy nem tudom, de szerintem ők parkolóőrök.). A rendőrök sok helyen mérnek, de másoktól is úgy hallom, hogy alapvetően nem szivatnak, ha betartod a sebességet. Ja és általában egy se tud magyarul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!