A KRESZ teszt könyvet hogyan a legcélszerűbb megtanulni?
Úgy, hogy elolvasom a kérdést és megnézem a következő oldalon a választ, vagy úgy, hogy már egyből be x-elem a jó választ, melyik a jobb szerintetek?
(apám szerint az 1. verzió az oktatóm szerint pedig a másik verzió)
Szia!
Én is a második "megoldásra" szavaznék.
Annó így csináltam én is. Lapoztam a könyvet, x-elgettem, majd leellenőriztem, hogy jó-e. Amit nem sikerült eltalálni, azt pirossal bekarikáztam, és később újra visszatértem a piros kérdésekre.
Szia!Én is most vizsgáztam 1 hete:)Nekem nagyon nehéznek tüntek egyes dolgok a kresz könyvböl,de ha oda figyelsz és kicsit gondolkodol akkor rá jösz hogy nem is nehéz.Eleinte be magoltam az egész könyvet de semmit sem értem vele,nem sikerült a vizsgám,aztán mikor ugy tanultam hogy elkébzeltem hogy hogy is van ez ha én ülök a volánnál,kis logikával nagyon egyszerü lett.Hidd el nem nehéz a kresz,minden a logikán alapszik:)
Sok sikert neked:)
ui:)teszteket ne csinálj csak miután végig olvastad a könyvet,én rá jöttem hogy az csak idő pocsékolás addig:)
Én annak idején nem nagyon nyitottam ki a KRESZ tankönyvek, csak a TESZT könyvet olvastam el készer. MEgnéztem az eredményeket. Gyorsan tanulok. Elsőre sikerült.
HA vmelyik válasz nem ugrik be a vizsgán ugord át és a végén térj vissza rá, nehogy elvesszen miatta az időd. Amúgy engem tök idegesített, hogy a saroknban pirossal számolta vissza a gép a perceket, másodperceket. Sok sikert a vizsgához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!