Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet MIO C320-t...

Hogyan lehet MIO C320-t frissíteni?

Figyelt kérdés

kaptam egy használt MIO C320 navigációt. még az eredeti 2007-es térkép van rajta. szeretném "olcsón" frissíteni.

a legújabb jogtiszta térkép elég sokba kerül. Nekem nem fontos a legújabb térkép, pl egy 2009-es megtenné.

ezeket le lehet tölteni valahonnan?

2010. dec. 19. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:

rengeteg frissítés van a neten torrent oldalakról ingyen lehet letölteni.ezekhez bittorrent vagy qtorrent nevű fájlmegosztó program kell a gépre.gps-ed egy pna így a rávaló térképet kell letölteni pl:

itt az igo8 van ez csak a program:

[link]

itt meg a térkép mappák 2010.01.es:

találtam egy ujjabb térképet is de ez nem biztos hogy működni fog a programban:

[link]

Ha letöltöted az igo8 nevű mappa azonbelül a content ->map mapába másold be a térkép fájlokat.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 19. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja és a Miok-ban nem vagyok biztos de vannak gps-ek amelyek csak shell.ini val indulnak ez egy olyan jegyzettömbel készíthető fájl amit a memória kártya gyökerében kell elhelyezni és a navi program elérési útját tartalmaza pl a kártyán van:SDMMC/Igo8/Igo8.exe

de a tied nem biztos hogy ilyen de erről sokat olvashatsz még a beirod a googleba hogy: shell.ini de rengeteg pna fórumot találsz kicsit olvass utána

2010. dec. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!