Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkó vagyok?

Szerintetek bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Vezető jegyvizsgálóként dolgozok Pécs és Pest között. A minap felszállt Sáregresen egy magát hungaristának valló kis seggdugasz (acélbetétes meg minden). Nem volt hajlandó jegyet venni és szidta az országot, mire megfogtam és Pincehely állomáson leszállítottam. Ő meg erre azt mondta, hogy az ilyen bunkó barmok, mint én, miatt ilyen ez az ország. Én úgy érzem, hogy csak a munkámat végeztem és több bennem a haza iránti tisztelet.
2010. szept. 20. 19:42
1 2
 1/15 anonim válasza:
L O L
2010. szept. 20. 19:46
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

A jegyellenőröket mindenki szereti. :D

Amúgy én a BKV ellenőröket rühellem csak, de azokat nagyon.

2010. szept. 20. 19:48
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
figyelj,ne törödj az ilyen 20 éves seggdugasz f*sz fejekről,akik azt hiszik tudnak mindent az országról,csak éppen azt nem amit kell.kitalálnak mindent és azt hiszik,hogy az úgy is volt.aki nem jár iskolába az ne meséljen történelmet.én csak ezt tudnám mondani a 20 éves seggnyaló kis rokkel f*szokról.
2010. szept. 20. 19:49
 4/15 anonim ***** válasza:
bocs a helyesírásért.
2010. szept. 20. 19:50
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
na az utolsó egy gyökér, mint akit leszállítottál... szép :S
2010. szept. 20. 20:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Csak a munkádat végezted. Az pedig tényleg egy másik kérdés, hogy ehhez a munkához olyan attidűd is kell, és az ellenőröket senki sem szereti.
2010. szept. 20. 20:02
 7/15 anonim ***** válasza:

- bunkó volt a kis hülye, de ez nem ok arra, hogy leszállítsd

- hülyeségeket beszélt, de ez sem ok arra, hogy leszállítsd

- nem volt jegye - no, ez már éppen elég ok arra, hogy leszállítsd!

2010. szept. 20. 20:05
 8/15 anonim ***** válasza:
én vasárnap mikor megjött a vonat, odamentem a két kalauzhoz, hogy vennék jegyet, mert zárva van a pénztár. ők mondták, hogy üljek le, addig ők megkérdezték telefonon hogy tényleg zárva volt-e a pénztár... aztán jött egy 10 perc múlva, és akkor már vehettem jegyet.. ezt ha nem is bunkóságnak, de furcsának tartom
2010. szept. 20. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem voltál bunkó, nagyon helyesen, és szabályosan jártál el.

Az ilyen bunkó kretén hungarista idióták úgy gondolják majd ők váltják meg a világot ezzel mert így viselkednek.

Szerintem Magyarország pont azért tart ott ahol mert olyanokat hort a hátán, mint ezek.

Felszállni, pofázni, anyázni azt tudnak, de jegyet venni nem.

Ha nem tudnám, hogy meg van kötve a kezed, azt mondaném, hogy akár le is eshetett volna az álló vonatról... Dehát meg van kötve a kezed...

2010. szept. 20. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:
És kívánom, a továbbiakban is maradj ilyen szabályhű, akkor evickélhet ki az ország ebből a gödörből, ha nem lehet mindenkit egy-két keresetlen mondattal, vagy egy százforintossal elrendezni...
2010. szept. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!