Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 köbcentis motorokhoz...

50 köbcentis motorokhoz szükséges jogsi, vagy csak KRESZ kell hozzá? A vizsga körülbelül mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
igen, kell hozzá jogsi. A tanfolyam ára úgy 40-50 ezer közt mozog köbö
2008. okt. 15. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

50 köbcentis motorhoz csak akkor kell jogosítvány, ha nem felel meg a segédmotoros skerékpár követelményeinek. Ebben az esetben rendszámot kap, és jogosítvány kell hozzá. De a segédmotoros vezetői engedély megszerzése nem sokkal kerül kevesebbe manapság, mint a "B" kategóriás jogosítvány, a fiamnak majd 100 lett a vége.

(Ma már ide is tanfolyam kell, órákat kell veni, az én időmben volt egy kreszvizsga és kész.)

2008. okt. 16. 19:35
 3/4 anonim válasza:
Nos az előttem szólónak nincs teljesen igaza. 50 köbcentis "motorhoz" kell jogosítvány. Még pedig "M"-es jogsi ami a moped szóból jön (másnévem segédmotoroskerékpár). Segédmotorkerékpárnak hívjuk a 45km/h-nál lassabb maximum sebességű és/vagy 49 köbcentis 2-3-4 kerekű járművet. Egészségügyi vizsga, elméleti vizsga és gyakorlati vizsga kell. Én most járok ilyen tanfolyamra (16 éves vagyok) és ott ahova én járok 55 ezer forint mindennel együtt.
2009. júl. 6. 23:41
 4/4 anonim válasza:
Kresz se kell ha tolod. 😉
2017. ápr. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!