Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van ennyire felkapva a BMW?

Figyelt kérdés
Miért Isteníti a legtöbb ember annyira a BMW-t ? Akár hány emberrel beszélgettem vagy nézelődtem a neten a legtöbbjük úgy Istenítik mintha a BMW sokkal de sokkal jobb autó lenne mint a Német vetélytársai az Audi meg a Mercedes.Honnan eredt vagy is miért terjedt el ennyire ez az őrült láz hogy a BMW így úgy meg amúgy jó autó.Annyira nevetséges és már már idegesítő ez az egész BMW láz hogy valami hihetetlen.És akkor az van a köztudatban hogy ha BMW-d van menő vagy Isten király vagy meg akkor tapadnak a csajok rád meg a stb. maszlag.Hát ez valami hihetetlen emberek!...A legtöbb BMW fan szerint az Audi ugyan olyan mint a Volkswagen és a Mercedes-re pedig úgy tekintenek hogy az Opel is jobb.Valaki magyarázza már el nekem hogy a BMW miért számít ebben az országban az autók Istenének és hogy még is honnan eredt és terjedt el futótűzként ez az őrület ? Mert én komolyan nem találok erre normális magyarázatot.Az én véleményem szerint nagyon szépek és nagyon jó autók de senki ne állítsa már azt hogy egy BMW magasan jobb autó mindenféle téren mint egy Audi vagy egy Mercedes.Nevetséges.Az én véleményem egyébként az hogy nagyon szép és jó autókat gyárt de a két vetélytársa megtudja szorongatni nagyon is a BMW-t.Esetleg annyiban emelkedett ki a BMW kicsivel régebben hogy az M típusok talán fürgébbek voltak mint az Audi RS vagy a Mercedes AMG modellek de már az RS Performance és az AMGS hozza simán azt a teljesítményt mint az M-power .Tehát abból se lehet ki indulni hogy a BMW azért jobb mert sportosabb és fürgébb mert ez nincs így nagyon nincs.Az új Merciknél semelyik gyártó nem gyárt sportosabb autókat, az új Audik design-ja pedig nagyon futurisztikus letisztult.Szóval nagyon is versenyben vannak a BMW-vel ami a teljesítményt és a design-t illeti.Nektek mi a véleményetek és a meglátásotok erről a nagy lázról ?
2016. szept. 12. 23:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az a meglatasom, hogy sok a marka-fetisiszta meg az autot statusszimbolumnak tekinto proli. Tudod a velemenyed is olyan, mint a p*cs: oke hogy van, oke hogy te buszke vagy ra, de nem muszaj mindenki arcaba logatni, hogy ertsen veled egyet.
2016. szept. 13. 00:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nem azért került ki írásra hogy az én véleményemet osszam és próbáljam másokra erőltetni,alapból nem az én véleményem van a kérdés középpontjába..Valamit te nagyon csúnyán elnéztél. : )
2016. szept. 13. 04:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Az egesz kerdesed kb. 15 sorban arrol szol, hogy -szerinted- miert nem a BMW a legmenobb es a tobbiek mennyivel menobbek. De biztos en nezek el valamit, nyilvan...
2016. szept. 13. 07:04
 4/14 Johnny Bravo ***** válasza:

"Nektek mi a véleményetek és a meglátásotok erről a nagy lázról ?"

Itt maximum te vagy lázas....de nem is kicsit.....vegyel be egy Rubophent

2016. szept. 13. 07:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Minek fárasztod magad ennek a megértésével? Úgy érzed sikertelen vagy? Gondolom, mert ha az lennél akkor nem érdekelne (ennyire) ez a téma. Egyébként Szerintem a "többi márka" is legalább annyira menő, mint a BMW és nincs is akkora kulturális különbség a "törzskönségeik" között. Az irigység és a többnek látszás is elég komolyan benne van ebben a "jelenségben".
2016. szept. 13. 08:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A BMW-nek is túl nagy tábora lett. Régebben ugye volt egy szűkebb, komolyabb tábor, ezelőtt 10-15 évvel azért még nem volt ennyi BMW a magyar utakon. Na ők még normálisabbak voltak. De észrevették az emberek, hogy a BMW milyen karakteres márka, komoly tábora van, nagy marketing stb, és elkezdték katyóra hozni be az országba, 316-tól 750-ig mindent. Aztán már olyanok is veszik, akiknek gőzük sincs az egész dologról, csak annyit tudnak, hogy a BMW a király, hogy miért, azt nem tudja, és akkor ugat nekem a 316-osából, hogy sz*r az én Audi A6-om. Talán mióta van mindenkinek internet meg facebook, azóta még erősebb ez az ellenségeskedés, itt a neten minden hülyeséget összeolvasnak az emberek. Lásd még a VW smoke & charm "klubbot"...

Na aztán ott van egy olyan ember mint én, hogy már évek óta egyszerre tartok egy BMW-t meg egy Audit (525i meg 3.0 TDI), mind a kettőt szeretem, de alapból már évek óta Audi párti vagyok, régebben én is BMW-s voltam (de nem ilyen vad). Megbizhatóság miatt szerettem meg nagyon az Audit, és a quattro hajtása miatt, valamint a belső ergonómia miatt. Élvezem, mikor ugatnak, hogy hát a BMW a király, mert azzal keresztbe lehet csapatni, aztán életükben nem tették keresztbe a 316-ost, de azért mondják. Na én tettem már az 525-öst, kanyarban, úgy hogy nem akartam. Nem volt ám olyan nagy élmény.

2016. szept. 13. 09:15
 7/14 waveson válasza:

BMW Mercedes Audi nagyon jók mind. Minden országban mást szeretnek jobban, ez terjedt el, ez van. Nekem is BMW-m van, de ültem már audiban merciben is, egyformán tetszenek a hasonló kategóriájú modellek.

A kérdésedre nincs egyértelmű válasz, nagyjából annyi hogy "csak", így dobta a gép.

2016. szept. 13. 10:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Mint kívülálló írom, az érzésem szerint ebből a hármasból a BMW a leginkább sportos, ha az összképre gondolunk. A Mercedesről és az Audiról inkább a luxus és a kényelem szavak jutnak eszembe.

Persze ez még nem lenne elég, valószínűleg mostanában lett megfizethető a nagyközönség számára a BMW - még ha a 20-25 éves példányok is olykor, de 1 millió alatt már lehet venni.

2016. szept. 13. 12:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a marketingje, ennyi.

Nejemnek 530d-je van, nekem Mercedes ML350.

Mindkettő nagyon jó autó a maga nemében, a kötelező szervizeken kívül egyiknél sem volt semmi probléma.

A BMW sportosab - már csak a felépítmény adta különbségek miatt is - , de én jobban érzem magam, ha az ML-ben utazunk.

Illetve nejem panaszkodott már télen, nyirkos úton, kanyarban bizonytalanságra a BMW-nél.

2016. szept. 13. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi, hogy a sógoromnak volt már Mercije, Audija, BMW-je, most a tavaly kijött új XC90-es Volvo-ja T6-os motorral és azt mondja, eddig ez a legjobb autója mind közül.
2016. szept. 13. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!