Magyarországon miért van ennyire felkapva a BMW?
"Nektek mi a véleményetek és a meglátásotok erről a nagy lázról ?"
Itt maximum te vagy lázas....de nem is kicsit.....vegyel be egy Rubophent
A BMW-nek is túl nagy tábora lett. Régebben ugye volt egy szűkebb, komolyabb tábor, ezelőtt 10-15 évvel azért még nem volt ennyi BMW a magyar utakon. Na ők még normálisabbak voltak. De észrevették az emberek, hogy a BMW milyen karakteres márka, komoly tábora van, nagy marketing stb, és elkezdték katyóra hozni be az országba, 316-tól 750-ig mindent. Aztán már olyanok is veszik, akiknek gőzük sincs az egész dologról, csak annyit tudnak, hogy a BMW a király, hogy miért, azt nem tudja, és akkor ugat nekem a 316-osából, hogy sz*r az én Audi A6-om. Talán mióta van mindenkinek internet meg facebook, azóta még erősebb ez az ellenségeskedés, itt a neten minden hülyeséget összeolvasnak az emberek. Lásd még a VW smoke & charm "klubbot"...
Na aztán ott van egy olyan ember mint én, hogy már évek óta egyszerre tartok egy BMW-t meg egy Audit (525i meg 3.0 TDI), mind a kettőt szeretem, de alapból már évek óta Audi párti vagyok, régebben én is BMW-s voltam (de nem ilyen vad). Megbizhatóság miatt szerettem meg nagyon az Audit, és a quattro hajtása miatt, valamint a belső ergonómia miatt. Élvezem, mikor ugatnak, hogy hát a BMW a király, mert azzal keresztbe lehet csapatni, aztán életükben nem tették keresztbe a 316-ost, de azért mondják. Na én tettem már az 525-öst, kanyarban, úgy hogy nem akartam. Nem volt ám olyan nagy élmény.
BMW Mercedes Audi nagyon jók mind. Minden országban mást szeretnek jobban, ez terjedt el, ez van. Nekem is BMW-m van, de ültem már audiban merciben is, egyformán tetszenek a hasonló kategóriájú modellek.
A kérdésedre nincs egyértelmű válasz, nagyjából annyi hogy "csak", így dobta a gép.
Mint kívülálló írom, az érzésem szerint ebből a hármasból a BMW a leginkább sportos, ha az összképre gondolunk. A Mercedesről és az Audiról inkább a luxus és a kényelem szavak jutnak eszembe.
Persze ez még nem lenne elég, valószínűleg mostanában lett megfizethető a nagyközönség számára a BMW - még ha a 20-25 éves példányok is olykor, de 1 millió alatt már lehet venni.
Nagyon jó a marketingje, ennyi.
Nejemnek 530d-je van, nekem Mercedes ML350.
Mindkettő nagyon jó autó a maga nemében, a kötelező szervizeken kívül egyiknél sem volt semmi probléma.
A BMW sportosab - már csak a felépítmény adta különbségek miatt is - , de én jobban érzem magam, ha az ML-ben utazunk.
Illetve nejem panaszkodott már télen, nyirkos úton, kanyarban bizonytalanságra a BMW-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!