BMW e36 coupe 325 vagy 318is?
Eljutni A-ból B-be olcsóbban: 318is.
Bár ha a takarékosságra hajtasz E36-osok közül, akkor inkább 316. Keveset eszik, de nem megy.
De ha bimmer feeling-re vágysz, akkor 325, ez egyértelmű.
Sor6, megfelelő nyomaték, mesés hang.
Szervizelése szerintem egykutya. Hogy 4 vagy 6 henger, szerintem sokat nem számít.
E36 nagy ellensége a rozsda, az pedig motorfüggetlen.
Gumi és egyéb kopó-forgó alkatrészek ára azt gondolom ugyanaz a 2 típusnál.
Az élet túl rövid, hogy unalmas autód legyen, ha rám hallgatsz: 325 + sperr.
De nem lesz olcsó mulatság, egy normális állapotú 325 már könnyen 1 misi felett járhat.
Nem épp a legrosszabb autójuk volt, hiszen mai napig mennek pedig a legtöbb már van vagy 20 éves minimum. Megnézném 20 múlva a mai BMW-k közül mennyi fog még hibátlanul menni az utakon.
egyébként inkább 325i fogyasztani lehet többet fog de ez szerintem nagyban lábfüggő :)
jégen és hóba minden hátsókerekes kocsival lehet driftelni, betonra kevés még a 328i is, de nem ez volt a kérdés.
Szerintem 325-t vegyél egyre ritkább lesz és nagyobb élményt ad. Fogyasztás 1 max 2 literrel lesz több, a szervizelése se sokkal több
328-assal hogy a viharba ne lehetne driftelni aszfalton/betonon!
Nem egy drift versenyautó, az kétségtelen, de az én 323-asom is tolja a seggét, mind a veszedelem.
Hétköznapokban szerintem elég, pályára pedig V8 kell, nincs mese :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!