Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell megállni Simsonnal...

Hogyan kell megállni Simsonnal? Többi lent

Figyelt kérdés
Egyik haveromnal simsonoztam es megakartam allni .. Mondta hogy igy kell meg ugy kell es nem tudom hogy de ugy elcsesztem hogy a motor lefulladt engem meg ledobott.. Xd. Szoval hogy kell vele hirtelen megallni?
2016. júl. 12. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
nemtom
2016. júl. 12. 20:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Lecci csak akkor irj ha tudod.. Koszi
2016. júl. 12. 20:40
 3/9 anonymus950 ***** válasza:
Gondolom a kuplungot behuztad, mivel gondolom sebbesegbe volt, akkor lehet nem emelt ki rendesen, ha nem húztad be akkor meg azért.
2016. júl. 12. 20:40
 4/9 anonim válasza:
Reméltem h legalább 60 km sebességnél teszed fel a kérdést
2016. júl. 12. 20:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszi... Meg varok valaszokat!
2016. júl. 12. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:

miért vársz még választ? fékezéskor nyomod a jobb lábbal a fékpedált, a jobb kézzel húzod a fékkart,a ballal meg a kuplungot. te a bal kezeddel megállas közben a tökeidet vakartad, vagy a szúnyogokat kergetted, vagy mittudomén mit csináltál vele. a lényeg, hogy nem oldottad a tengelykapcsolót, ezáltal a motor lefulladt, ugrálni kezdett, te meg lerepültél róla.

Nincs ezzel gond! senki nem tanulta meg az anyja hasában. ülj fel rá újra, és mondd a haverodnak, hogy magyarázza el újra a megállás, sebességváltás menetét. gyakorlás kérdése az egész, előbb-utóbb menni fog!

2016. júl. 12. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi.. Es olyat lehet hogy ha mondjuk 3.ban van es hirtelen akarok megallni akkor csak a kuplungot huzom es utana lerakom uresbe?
2016. júl. 12. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy hányadik sebességben van. ha behúzod a kuplungkart, akkor a motor szétkapcsolod a sebességváltótól. tehát ilyenkor a motort csak a lendület viszi tovább. ilyenkor ha megállsz, akkor elméletben ráérnél (a te példáddal élve), harmadikból kirakni üresbe. a probléma viszont ott van, hogy álló helyzetben elég nehéz több fokozatot visszakapcsolni. ez az miatt van mert a fogaskerekek egymásnak feszülnek, fog a fogra csúszik a váltóban. inkább úgy csináld hogy lassításkor kapcsolsz vissza egész másodikig, és mikor még gurul a motor akkor vezsed ki üresbe. akkor sokkal könnyebb megtalálni. persze ez egy kezdőnek elég bonyolult, de mint az előbb is írtam: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...
2016. júl. 12. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Vissza tudsz váltani 3-as ból is.

Annyi az egész,hogy behúzva van ugye a kuplung

te meg szépen adogatod neki a gázt

"húzogatod a gázkart" lepöccinted 2-es,

megint gázt adsz (gázkar húzogatás)

és finoman pöcc le és meg is van az üres ennyi. :)

Én akkor szoktam így ha hirtelen meg kell állni valami miatt.

U.i: GÁZADÁS NÉLKÜL NE PRÓBÁLJ VISSZA VÁLTANI!

2016. júl. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!