Motor 50 ccm (köbcenti) -s papírokkal hogyan? Mit mondasz igazoltatáskor?
Kedves motor tulajok! Hogy lehet egy nagyobb motort 50ccm-es papírokkal használni? Esetemben egy 125-ös gépet.
Aki kicsit is ért a dolgokhoz, rögtön látja egy 125-ösön, meg egy 250-esen, hogy távolról sem segédmotor. A rendőrök mit tesznek igazoltatáskor, illetve mit tehetnek?
Várnám az igazoltatásos sztorikat, meg magát az eljárást, hogy hogyan lehet...
(A motor nincs a birtokomban, csak érdekelne a menete.)
A cím magyaratlanságáért meg bocsi, csak így könnyebb rákeresni.
Na annyit szeretnk eárulni h ennek a kornak már vége !! Feltaláltak olyan ezközt amit ha odaraknak kipufugóhoz megállapítja h az hány ccm-es.És ha kiderül h nem annyi mint ami a papíron van , megy is a feljelentés okarithamisításért ami valljuk be nemkis dolog.
Am ha motoros rendőrt fogsz ki az már ránézésről megmondja. Ilyennel manapság már neméri meg próbálkozni mert nagyon megjárhatod !!
Ja tegyük fel nincs nála ilyen mérőezköz de ő azt állítja h az nem 50-es elküld műszakira , és ugyanúgy kiderül.
Első voltam.
Láttam már vidiken, hogy mérnek, meg jól megb*sznak, ha rájönnek, és szerintem erkölcstelen is a dolog....
Se a jogsit nem teszik le nagyobb kategóriára, mást se fizetnek...
Nem is állt szándékomban így futtatni egy motort, csak nagyon érdekel, mert mindenhol ezt hallom, hogy mindenki nyomja nagyobb gépeket 50-es papírral...
Kíváncsi vagyok olyanra, akit már kaptak el ilyennel, és mit reagált rá a rendőr és ő.
Köszi a kommenteket
az a gond, hogy nem csak pár tizenéves találja ki. Százával böngésztem a motoros hirdetéseket, és 10-ből a fele így árulja a 125-ösnél kisebb motorokat.
19:09-nek: nem akarom így használni, csak a tapasztalatok érdekelnek. Mellesleg evidens a jogosítvány megléte szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!