Minden autótípusra igaz, hogy sebességben motorfékkel
gurulva 0 a fogyasztás?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 15:39
1/9 anonim válasza:
nem autó, hanem motor.
injektoros motorok tudnak ilyet.
2010. ápr. 13. 15:53
2/9 anonim válasza:
Nem csak az injektorosok, a takarékrendszerrel kiegészített karburátorosok is tudnak ilyet.
2010. ápr. 13. 16:04
3/9 anonim válasza:
Minden autótípus képes rá!!!
2010. ápr. 13. 16:56
4/9 anonim válasza:
ILYEN HÜLYESÉGET MÉG NEM HALOTTAM! Ha sebességben van a auto és jár a motor akro h lenne 0 a fogysztás?????? az egy dolog h sebességben van az auto és te nem nyomod a gázt attol függetlenül az autonak van egy alapjárati fordulatszáma...magyarul ugyan ugy fogyaszt mint ha 50el emnnél persze nem anyit de FOGYASZT! A 0 fogyasztás csak akkor kivitelezhetö ha beleülsz a kocsiban és szolsz vkinek h toljon hátul és te kormányzol:D
2010. ápr. 13. 17:13
5/9 anonim válasza:
Attól, hogy nem hallottál ilyenről, még igenis létezik. Motorfékezésnél ugyanis - a nagyobb motorfékhatás és a kisebb fogyasztás érdekében - a befecskendezés leáll, a motor tiszta levegőt szív. Ez azért nem okoz problémát, mert a kerekek ilyenkor az erőátvitelen keresztül forgatják a motort, tehát nem tud leállni. Az alapjárati fordulatszám fölött nem sokkal kap újra üzemanyagot a motor - illetve akkor, ha gázt adsz. Nem mai találmány, a '80-as években már a VAZ is használta, tehát "nyugaton" még régebben jelenhetett meg.
A stílusodon pedig lenne még mit csiszolni...
2010. ápr. 13. 17:22
6/9 A kérdező kommentje:
Lejtőn sebességben gurulásról, illetve motorfékkel lassulásos esetekről van szó, régi autómban ilyenkor 0 volt a fogyasztás, az újban viszont nincs pillanatnyi fogyasztásmérő, így passz, és ezért a kérdés.
2010. ápr. 13. 17:24
7/9 anonim válasza:
17:22
hát lehet h van vmi igazság abban amit mondasz. csak a jozan tanyasi felfogásom nem ezt diktálta de igy elolvasva a véleményedet tényleg igazad van! am én ugylátszik h leragadtam a jóöreg simson elvnél h ha forog a fötengely akkor attol van szikra és a benzint is szivja be... am igy visszaolvasva tényleg flegma voltam egy kicsit...sory
am 17:13as vok
2010. ápr. 13. 17:55
8/9 anonim válasza:
én azt hallottam hogy egyes autóknál nem alkalmazzák, mert károsíthatja a katalizátort, de hogy miért arra nem emlékszem :P
2010. ápr. 13. 19:24
9/9 anonim válasza:
lehet, h hallottál ilyet, h károsítja a katalizátort! Mondjuk csak akkor tudná károsítani, ha üzemanyag kerül a katalizátorba ami nem égett el, de ha 0 a fogyasztás , akkor ezt nehéz elképzelni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!