Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
Milyen lejárató kampány?
Baj hogy szeretem a Volkswageneket?
Na takarodjatok innen!nem kiváncsi senki a véleményetekre!
Igaz hogy kissé elvetettem a súlykot de ti kötötettek belém!
Szerintem te se hagynád ha valaki elkezdené szapulni azt amit szeretsz!De ha megnyugtat Bocsánatot kérek mindenkitől akit "megbántottam"(vagy úgy hiszi).
Gondolkodj!
Nem úgy kezdődött, hogy néhányan ad-hoc összeálltunk, és saját eszünkből elkezdtük fikázni a vw borát.
Te nyitottál ezzel a a világ legjobbja kérdéssel, és Te voltál aki mindvégig provokált.
Vannak azonban itt olyan emberek is, akik már láttak tényleg jó autót, és visszaszóltak.
Ilyen az élet. ;)
"Szerintem te se hagynád ha valaki elkezdené szapulni azt amit szeretsz!"
Te talán nem azt csináltad?
"A Mazda az nem autó!"
"A többi gyártó miért él még az őskorban?"
"Akinek nem volt még VW-je az eddig játékautókkal játszott"
Most kapásból ennyi jutott eszembe, amiket te írtál, úgyhogy ne sajnáltasd magad, hogy meg lettél sértve.
És már azt is többször leírtam, hogy volt VW-em és szeretem is a márkát, de az ilyen szemellenzős fazonoktól felmegy bennem a pumpa.
Hát, ha valakinek bemutatnák tuti károsabb lenne mint a dízelbotrány, már az eladások tekintetében. :D
Sokan akkor se ülnének VW-be, ha fizetnének érte, csak mert ilyenek is abban ülnek: :D :D
# 279/279
"Sokan akkor se ülnének VW-be, ha fizetnének érte, csak mert ilyenek is abban ülnek: :D :D "
Na látod pont az ilyenek miatt harapózott el ez a dolog mint amilyen te vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!