Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Fiat...

Mi a véleményetek a Fiat couperől?

Figyelt kérdés

neten nézegettem 480-700.000 Ft-ig vannak.

Esetleg tudtok hasonló kocsikat tudásba, kinézetre?

2015. dec. 12. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Tudásban nem de kinézetben igen.

Kupé és elsőkerekes? Margíííít normális? Hát nem! de, hát nemde?!?!?!??

Most, ha megírjuk ennyiért csak bjéembééét szabad venni, mert nem a vásárlás a drága, hanem a fenntartás, akkor leleszünk hurrogva inkább így nem is írok másik kupé kocsikat.

Előbb a kérdés havontan mennyid lenne benzinre+alkatrészre. Meg feltétlen olasz kell e vagy más is jó?

2015. dec. 12. 13:18
 2/9 A kérdező kommentje:
első autó lenne, és valami sportosabb lenne nekem jó, de mindképp 130LE felett kéne. 700.000 Ft-ig meg nem tudok mást.
2015. dec. 12. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Első autonak 130Le felett? Értem és TAJ kártyád van?

Maradjunk inkább a 150Le alatt kifejezésnél első kocsinak.

Mazda mx5 (ebből a régibb fogható ki ilyen árban)

Bmw 3er (pl. 320i)

Merci ce vagy clk

Többi már 1misi felett van ha nem hibás

Toyota mr2

Porsche 924

Porsch 944

Mazda rx7

stb.

2015. dec. 12. 16:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyébként én is a merciket nézegetem, de bmw-t nem szeretnék venni, nekem bőven jó a merci 136LE-je

köszi

Amugy nem sok a 186000 km a mercibe?

Az alatt nemigen dobott találatot.

ezt néztem: [link]

2015. dec. 12. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Elég furcsa ízlésed van neked,hogy Fiat Coupe meg egy Clk az ami tetszik...ha a kettőt így elképzelem egymás mellett......na de mindegy ez a te dolgod!

Mindenesetre a clk-ról annyit,hogy ha jót akarsz felejtsd el!!Ez a W208-as széria egy betegágy!Gyakorlatilag nincs olyan hely az autóna mi ne tudna rohadni!Küzd a w210 összes típushibájával...egyszóval felejtős!Amit linkeltél....hát azt meg tényleg hagyjuk is!Tökéletesen kimeríti a németbű' bizniszre behozott 20 gazdás lefingott hulladék szar kategóriát!Egy ekkora kaszniba meg a 2000köbcenti 136 ló,nem az hogy harmatos....hanem egyenesen lepkefing!!!

Fiat coupe:egy legenda...volt!!És a hangsúly a volt-on van!Ma már vásárlásra érdemes példányt szinte alig találni belőle,ha mégis felbukkan egy-kettő,azt is jól át kell nézni mert tipikusan boyracer hülyegyerek autó,aminek valószínüleg a lelke már vagy 2szer ki lett taposva,a kasznia meg vagy 3szor törve!Az 1.8 felejtős,a 2.0 16V-ből van szívó meg turbó!A turbósnak a blokkja egy legenda,az volt a lanciákban is!Szóval az tényleg tud valamit!A szívó nem egy nagy szám!Nem úgy mint a 2.0 20V!Az öthenger hangja megbabonázó!Ebből is van szívó meg turbó!Annyit kell tudni az 5 hengresekről,hogy bármilyen szerelés a motorral kapcsolatban úgy kezdődik,hogy vedd ki a motort,ugyanis úgy be van zsúfolva,hogy gyakorlatilag semmi hely nincs szerelni,viszont azt sajnos gyakran kell!Mondjuk a 4 hengereseket is!Szerintem a legjobban egy 99-es vagy 2000-es évjáratúval(azaz az utolsó darabok közül vegyél,ha veszel)jársz!Én egyértelműen valamelyik 5 hengerest venném,már csak ahang miatt is!

2015. dec. 12. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:

186ekm mint szám nemsok, sőt kevés, de mint írta a fijátos koééélégá is bizony a mercinek az a korszaka a 2legalja merci" vagyis majdnem a legalja, mert az A osztály abból is az első generációs a legalja.

Szóval inkább vennék egy w124 vagy ráncfelvarrot E klasszét mint ezek a clk és társai.

Kilehet fogni jót de azt olyantól kell aki napi szinten jár vele, gondoza.

Bmw vel az a jó, hogy az m50-52-54 6hengeres blokkok atom megbízhatóak, az alkatrészek futóműhöz filléresek(mennyiség a gond nem a darabonkénti ár) bontott cucc is kilóra van(pl. ha lezuzod,stb.) Ezért ezaleglogikusabb döntés a csoróságban.

Hidd el én is inkább járnék egy Alfa gta junior1300 -zal bevásárolni, kirándulni meg egy alfetta-gtv6 -zal, meloba meg egy alfa75 -tel de ez van, csoró magyarnak vagy BMW vagy szobor vagy fapados unalmas kiskocsi.

Ha bmw nem kell akkor mercinél a következőt kell kiválasztanod:

1. régi és a kor miatt fogsz szívni(pl. Kjet, rohadás)

2. fiatalabb de bont a betegágy korszak és minden nyüg lesz

3. ez lenne az, hogy 2misi feletti mégfiatalabb merci amikor észbekaptak a friccek.

Egy link: [link]

Tudom 92es DE!!!! Figyi ezzel havi szinten kevesebb cumi és kiadás lesz még, ha öregebb is vagy akkor ne 7kiló alatt gondolkodj sportos kupéban!

az elmult pár hónap alat nem tudom megszámolni két kezemen hány db. e32/e34/e36 ról tudok amit tovább adtak üzembentartóival vagy elbontották, mert pofára estek, hogy bizony költeni kell rá!

hogyha meg már 1-1,5misit tudnál sporolni és elég a "szűk hely" akkor szó nélkül Mazda mx5 vagy Toyota mr2 amiben érdemes gondolkozni! Világbol kimegy olajcserével és kis tömeghez képest nagyon erős kocsi! Kakucs ringet is élvezed vele majd, haver MX5 -tel jár kakucsra és vigyorog mindig....

2015. dec. 13. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Jah és amit linkeltél mercit azt megnézni se mennék el!!!!

Pedig láttam már sok szemétdomb autót...

Külföldről behozva meg csak azt venném meg ami már magyar rendszámos vagy én magam mennék ki külföldre.

A kilóra behozott és még áfával is elcsalt lomokat drágapénzért megvenni nepperektől 3X áron nem biznisz a vevőnek csak a nepernek!

2015. dec. 13. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:
még ott van az alfa gtv
2015. dec. 19. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy fiat coupe 16v turbom van. Kb 2eve hasznalom es meg vagyok vele elegedve. Napi 40-50km-t megyek vele, fogyasztasa nagy atlagban 10liter. Kivulrol megoszlik az emberek velemenye de a belseje gyonyoru. Muszakilag teljesen jo, gondok csak azokbol a dolgokbol keletkeznek ami korabban rossz volt es sz*rul csinaltak meg. Brutalis ahogy megy a turbos, az egesznek van egy nagyon jo feelingje. Szerintem megeri ilyet venni mert sok kromet okoz az embernek
2016. jan. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!