Hogyha veszel egy sportkipufogót ahhoz hol lehet bizonylatot szerezni?
Nekem a mocimra lett csináltatva kipufogórendszer. Álló helyzetben, terhelés nélkül is 115-120dB-t mértünk. Terhelés alatt (magyarul amikor megyek, nem üresben tiltatom) ettől hangosabb.
A megengedett valahol 90dB körül lehet, ha jól tudom. Állított már meg rendőr, de a hangerőért még soha nem szólt.
keress rá egy közeledben lévő tuningműhelyre..
oda beballagsz, és ha nem is leszel a megrendelőjük, azért elmondják, mire ügyelj..bizonylatot csak úgy nem ad senki, de jobb is ha kimondottan arra az autóra hangoltat szerzel...azért nem írtam, hogy veszel, mert van bontott is..
a felniben ha benne van az e jelzés, akkor nem kell bizonylat..
Az új kipufogókhoz általában van műbizonylat,de egyébként a ladaracing.hu-ról olyat töltesz le magadnak amilyet akarsz!
Egyénként egy ladából nem sportkipufogóval meg sport felnivel lehet nagyobb teljesítményt hozni!
Nagyobb teljesítmény?
https://www.youtube.com/watch?v=ysf1Wxb2fTg
Hívd fel Havassyt...XD
Egy szakadt ladán a sportdob igen szánalmas...
Janó-dob jó választás (kapsz hozzá műbizonylatot is egyébként). Ha fontos, hogy halk legyen, akkor látogasd meg a műhelyüket és mond meg, hogy egy halk rendszert szeretnél.
Egyébként szerintem a sportkipufogónak azért is van sportos hangja, mert jóval hangosabb mint a gyári rendszer. Ha meg lenne csinálva ugyanolyan halkra, akkor nem sokat változna a gyárihoz képest.
Egy kis olvasnivaló a témához: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!