Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul az autó?

Miért nem indul az autó?

Figyelt kérdés

2 napja áll az utcán, nem volt használva.

Ma reggel indulni akartam vele, de csak kattogott.

Nem mindig indul elsőre, ezért természetesen újra próbáltam, aminek a vége az lett,hogy a kattogás is megszűnt, tehát gyújtás, fordul a kulcs, és nem történik az ég világon semmi, se nem indul, se nem kattog, a műszerfalon kialszik minden fény (az autó órát ami az időt mutatja azt lenullázza, a kilométer eltűnik (ez később visszaáll)

95-ös benzines, ha számít bármit is.

A világítás működik rajta, nem tudom, hogy esetleg így is lehet e szó mondjuk az akkuról?

2015. okt. 26. 10:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem rég volt átvizsgáláson, ahol megállapítást nyert, hogy az AC pumpa és minden a benzinhez kapcsolódó műszer hibátlanul működik rajta.
2015. okt. 26. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem mindig indul elsőre? Akkor ott más gond is van. :)

Szerintem lemerült az akku. Első körben nézd meg a csatlakozásokat, ha rendben van fel kell tölteni az akkut külső töltőről. Járó motornál töltőfeszültséget mérni, lezárt állapotban áramfelvételt. Csak ezek után érdemes új akkumulátorba beruházni.

Ha nem megy egyedül marad a szerelő.

2015. okt. 26. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves az akku?
2015. okt. 26. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy meghalt az akksi
2015. okt. 26. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is az akkura tippelek. Hajnalban már azért elég hűs a levegő és a gyenge akksi ilyenkor szokott előjönni.
2015. okt. 26. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is akku probléma.Esetleg mérj rá az akkura nyugalmi állapotában.
2015. okt. 26. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Tuti h az akku.
2015. okt. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!