Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Öreg 1. 0-s Suzuki swift-be...

Öreg 1. 0-s Suzuki swift-be beletehetem-e a GAZOLIN-t benzinnel felesbe keverve?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
dízelt akarsz tankolni felesbe benzinnel egy benzines ezres swiftbe? Te normális vagy?
2010. febr. 28. 19:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Zsana környékén a "keleti" autók 60-70%-a ilyen keveréssel jár!!!Az említett gazolin a gugli szerint könnyűbenzin-gázlepárlásból!Zsanán + ugye gáztátozó......
2010. febr. 28. 20:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Egészségedre.. én nem raknám a BMW-be
2010. febr. 28. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Uraim!

A gazolint ne keverjük a gasoil olaszos kifejezéssel.Bár ez utóbbi tényleg a dízelre utal.

A gazolin leginkább a petróleumra hasonlít,vagy majdnem az.A feles keverést kicsit túlzónak találom,a gumitömítések élettartalma szempontjából,és az injektoros rendszernél a kenés is gyengébb lesz a 100% benzin üzemhez képest.Hasonló a probléma az E85 bioetanolhoz.A szűrőcsere periódus is le rövidül a használat elején,mivel a benzin által "békénhagyott" szennyeződéseket ez feloldja.Az adott járműnél véleményem szerint a 20-30% gazolin nem okozhat problémát az elején megejtett üza.filter cserékkel.

2010. márc. 5. 18:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Már azt is kiderítettem,hogy 2féle van,a fehér és a sárga.Az előbbi benzinhez,utóbbi dízelhez,1/3-ban.Nagy gáztározók környékén 1.ill 2.lepárlásból van.És ahol fát vágnak,hullik a forgács...130ft/l.
2010. márc. 5. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor jó utat a forgáccsal :))))

Előbbi voltam.

2010. márc. 5. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező tudnál szerezni nekem is? Vagy ezt simán árulják, bárki vehet?
2010. márc. 6. 01:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja és a válasz, igen bele. Ártani biztos nem fog neki és mint az előttem szóló is mondja a feles keverés talán túlzás azért.
2010. márc. 6. 02:00
 9/11 A kérdező kommentje:
T.01.55!Azért itt kérdeztem,mert a kék mezőben azt írják:>>>amit máshol nem mertél....<<< idéztem föntebb egy közmondást is!Olvass a sorok között!Csak annyira lehet kapni,mint pl.aulópálya-építések környékén betont + dízelt...!ha érted!
2010. márc. 6. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Vagy pl. nálam dieselt :)))))

Okos legyél,hogy szeressünk!

Üdv, a 18 kerekű

2010. márc. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!