Első autónak milyet? (Többi lent)
Első autom lenne fél éve van jogsim, és szerernék venni egy autott.
Igazából az a fő szempont hogy:
-Olcsó alkatrészek
-ne egyen túl sokat
-2002 utáni legyen (már az is régi)
-ne nagyon legyen jellemző meghibásodások
-nézzen ki valahogy
-5ajtós legyen
-SUZUKI NEM
Igazából kb. Napi 30-50km és alkalmanként hosszab táv is 100-150km-t mennék vele.
Azt megköszöném ha sorolnátok párat ami a fent emliteteknek megfelel.
Keretem olyan 700.000-800.000ft + az átiratás stb.
De igazából olyan 500.000-650.000körül szeretnék mivel egy használt autónál megvéttel utan tuti hogy ezt azt cserélni kell. Légyszi ennek tudatában ajánljatok.
Előre is kössz.
18/F
Kisebb autók akkor kiestek.
Akkor a másik sláger, a G Astra a te autód, ami amúgy egész jól néz ki és 1.6-tól fölfelé már tempós. A fenntartása olcsó, és megbízható. A fogyasztásban mi neked a sok? A Swift-hez képest többet fogyaszt az Astra, de amúgy elég korrekt.
Ennyi pénzből nem engedhető meg azt a luxus, hogy egy 2002-es autót öregnek nevezzünk (amúgy fiatalabb, mint te, majd ha egy nálad öregebb, vagy egykorú autóval találod szembe magad, akkor az már öreg). Mert 5-600e ft körül pontosan hogy 2002-es évjáratban tudsz megvenni egy olyan példányt, amire talán nem kell olyna sokat költeni.
Ford Fiesta,nekem bevált jobb mint a Suzy persze csak rossz utakon na és stabil is ahogyan az eladó fogalmazott
Suzukiba az a gond,hogy alacsony és miden kavicsot megemlegetsz.
Fiesta kegyetlen kis autó nekem 1.3-as totál lestrapáltan vettem ( kaszni ) motorba vagy 350 ezer kilóméter lehet mert osztrák barátaink visszatekerték. Azt mondom,hogy a legdrágább amit hozzá vettem és jó minőségű az a lengéscsillapító volt 13 ezer.
Asszem 500 ból megúszod és olyan 55-70 az átírás...
Ahogy nézem a kínálatot elég szomorú,hogy pont 2002 be nincs 5-ös generációs Fietából túl sok....
A másik a G Astra ami meglepően olcsó de tapasztalatom nincs vele,szóval nem is tudok róla semmit írni.
Golf IV, Polo, Ibiza, Fabia, Astra G.
Talán az Astra G lenne a legjobb neked, olcsóbb fenntartani, mint egy Suzuki-t, egy Golf-tól viszont azért lényegesen többet kapsz
A golfból a régiek voltak jók, azok viszont 20 évesek és előszeretettel tuningolták őket + vezették kamasz gyerekek aminek tudjuk általában mi a vége, ezért azokat nem venném. Az újabbak meg nagyon megbízhatatlanok. Talán a 4 -est megvenném de kizárólag szívódízel motorral, azok elnyűhetetlenek.
A Fabia -val jól jársz szerintem, de mehet bele 1.4 -nél nagyobb motor is mondjuk 1.6 körül. Dinamikusabb. 1.4 -nél kisebb motorral viszont semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!