Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cayenne S Diesel tipushibak,...

Cayenne S Diesel tipushibak, gondok?

Figyelt kérdés

Erdekelne, hogy fentebb emlitett autonak vannak-e tipushibai, vagy gyenge pontjai.

Berlin - Parizs ingazashoz keresek autot, elsosorban SUV kategoriaban a hely es a kenyelem miatt. Szoba kerult a Volvo XC90 es a BMW X5, de kulsoleg a Porsche formaja kivaltkepp tetszik.

Igyekeztem forumokon, kulonfele oldalakon kutakodni, hireket olvasni, de konkret szerviztapasztalatokat sehol sem talaltam.

Fenntartassal, koltsegekkel tisztaban vagyok, tehat ertelemszeruen nem pozitiv - negativ velemenyek, lebeszelesek erdekelnenek, hanem szerelok, esetleg a temahoz valoban ertok velemenyei a tipusrol vagy ha valaki tud oldalt vagy embert akivel tudnek konzultalni, akkor cimet / elerhetoseget megkoszonnek.

Ekezetek hianya miatt elnezest kerek.

Valaszokat elore is koszonom.

2015. máj. 19. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
ezt te sem gondoltad komolyan,hogy ezen az oldalon érdemben választ fogsz kapni......az itt lévő emberek fele még képen sem nagyon látott ilyen autót nem hogy típushibákról meséljen meg megossza a szervíztapasztalatait.....jut is eszembe,miért is fontos az ennyire neked?aki ilyen kaliberű autót vesz annak lesz pénze azt fenntartani is!Vagy ha te komolyan aggódsz az üzemeltetés miatt,akkor inkább ne is vegyél ilyen autót!
2015. máj. 19. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Aki ennyire telivan, annak biztos akad pár gazdag ismerőse is, vagy csak egyszerüen végigmegy az utcában ahol lakik. Valamelyik szomszédnak biztos van ilyen járgánya....
2015. máj. 19. 21:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Valahogy sejtettem, hogy ez lesz de gondoltam egy probat meger a dolog.

Attol hogy valakinek van ra penze az nem egyenlo azzal, hogy utana szivesen koltson meg a szervizre is, arrol nem beszelve, hogy hasznalni szeretnem nem szervizbe hordani, erre iranyult a kerdes.

Kerdesnel tartva pedig epp ezert irtam bele, ha olyan olvassa aki esetleg ismeri, foglalkozott vele. Ugyanezt kiirtam nemet es francia hasonlo oldalakra is, erdemleges valaszt meg nem kaptam ott se de legalabb a negativ hangvetel elmaradt.

2015. máj. 19. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"Attol hogy valakinek van ra penze az nem egyenlo azzal, hogy utana szivesen koltson meg a szervizre is"

Attól hogy valaki elmegy nyaralásra az nem egyenlő azzal,hogy ott még költsön más egyébre is?!?!?!?

Nem csodálom,hogy nem kaptál választ más oldalon sem,mert a kérdés egyszerűen szánalmas!!!Vegyél akkor egy zsigulit....igénytelen,meg ha beszarik 20 forint hozzá bármi,és még te is meg tudod szerelni egy kalapáccsal az út szélén......

2015. máj. 19. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Jo ezen meg se lepodok, tenyleg igaza volt annak aki erre az oldalra azt mondta, hogy itt mindent kapni csak valaszt nem.

Megprobalom elmagyarazni erthetoen: Benn van a pakliban minden kocsinal hogy valami elromlik rajt, ez ok, de ha tudom, hogy ennel vagy annal a tipusnal x-y alkatresz hajlamosabb megadni magat, akkor megfontolom, hogy esetleg mas tipust keressek, merlegelve az esetleges koltsegeket vagy epp jobban odafigyelek ra, hogy nehogy gondot okozzon.

Egyszeru pelda: BMW-nel konkretan sok helyen lehet hallani, hogy a vezermulancra fokozottan kell figyelni, mert hajlamos nyulni esetleg szakadni...

Ennyire lettem volna kivancsi az emlitett tipussal kapcsolatban is, hogy van-e ilyesmi amire fokozottan kell figyelni...

2015. máj. 19. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Pedig vannak sztereotipiák és nem csak itt, hanem az úton is meg kell birkózni velük. Például, hogy a Cayenne tipikus köcsögautó, a BMW pedig gengszterautó és a többi és a többi...

Üzembiztonság és megítélés terén is az XC90 vezet és kényelemben sem marad el a másik kettőtől. Azt mondanám, hogy csakis Volvot.

2015. máj. 19. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:

"Attol hogy valakinek van ra penze az nem egyenlo azzal, hogy utana szivesen koltson meg a szervizre is"

Teljesen mindegy milyen autód van, költeni mindig kell rá, különben később sokba fog kerülni.

Egy suzukira is kell költeni, meg egy S mercire is.

Volvot vennék a töréstesztek alapján. Viszonylag gyakori autó, így jobb az szervíz tudás is. Porsche-t ebből a megfontolásból nem vennék. Vagy még BMW. Bár nekem a BMW-vel vannak tapasztalataim barátok révén, nem nagyon jók. Ha szervízbe kell vinni, általában 200 alatt nem szokott megálni. Sogorómnak tavaly volt 3x kellett szervízbe mennie 4 hónap alatt 1 milla volt. Előtte 3 évig csak a kötelező. Gond nem volt vele.

Plusz a BMW-ben letilt a a számítógép, ha nem kapja, meg az olajcserét időben. Volvonál nem tudom, hogy így van-e, de nem hiszem.

2015. máj. 20. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok, mondjuk én még egy Kia Sportageben, vagy egy SOrrentoban gondolkodnék, azokat újonnan meg tudod venni 5-10 millió között, attól függ milyen motort és extrákat választasz, és azokban, a kötelezőn kívül jó pár évig nem kell extra pénzt rá költeni, mert garanciás.
2015. máj. 20. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!