Ha elkapnak 50-es motorral jogsi nélkül mennyire büntetnek meg?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 17:38
2/9 anonim válasza:
én kisvárosban élek, ahol mindneki ismer mindenkit.így a rendőr is faterom és engem is.engem kaptak el 2 személlyel bukó nélkül,egyedül bukó nélkül, ittassan..egyszermég ittassan 3 személyel, de a 3-ikról nem tudtam:Daztcsak felkapaszkodott hátra.igaz, nekem jogsim volt azért,bár sosem hordtam magamnál.én csak ejnye-bejnyét kaptam...
4/9 anonim válasza:
100e-nél kezdődik + eltiltanak a jogsitételtől egy időre.
5/9 anonim válasza:
Ha elkapnak találj ki valami dumát, hogy anyud átment a szomszédba vagy apud és elhoztad a motort, így a szüleidet nem büntethetik, te meg még kiskorú vagy.
Engem jogsi, biztosítás, bukó nélkül kaptak el, de jófej volt a rendőr.
Mondta hogy ő is szeret motorozni, nem azzal van a baj, hogy motorozok, hanem hogy nincs rajtam bukó és elüthet 1 autós.
A lényeg az, hogy csinálj úgy, mintha megbántad volna.
Én még pár műkönnyt is kicsaltam a szememből:)
6/9 anonim válasza:
Én 17 vagyok van a jogsim kocsira,de a barátom 15 és nemvolt semmilyen még robogos se,és a rendör csak annyit csinált ,hogy leeresztette a gumit ,hogy toljuk haza,de mivel két utcányira voltunk már ,nemvolt gáz:DDe mondjuk egy 20 km-s távon tolni cumi lett volna:D
7/9 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok:
Nekem csak 2km-t kellett tolni:D
8/9 anonim válasza:
engem egyszer kaptak el kismotorral jogsi nélkül pénz bírságot nem kaptam csak bekellet menni rendőrségre egy kis ejnye bejnyére ahol el mondták, hogy mivel elsőnek állítottak meg ezért nincs pénz bírság és hogy 1-12 hónapig eltilthatnak a forgalomtól tehát nem is csinálhatok jogsit :P mondtam hogy márpedig én szeretnék jogsit csinálni így csak 1 hónapra lettem eltiltva és azt kibírtam... :P de azt is mondták ha még 1x elkapnak valami 100e FT feletti bírság.
9/9 anonim válasza:
Vannak szélsőséges , kivételes esetek , mikor a rendőr ismer , ejnye bejnye , vagy minimális pénzbírság , stb . De az esetek 90 % - ban 15 - 100 ezerig szoktak büntetni általában , + 2 - 3 év eltiltás a jogsiszerzéstől . Ismerősöm elkapták 125 / 50 - el , de pénzbüntetést nem kapott , csak 8 hónap eltiltást , meg gumikat leengedték neki . Másik ismit sisak nélkül fogták meg 125 - tel ( rendszámossal ) neki jogsija is megvolt rá , biztosítás is rendben , neki 4 hónapra bevonták a jogsiját .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!