Mi lesz ha fizetem ki a büntetést? Gyorshajtás,30000ft.
De egyben ezt nem tudom kifizetni, részletben meg nem lehet.Ezt mondták, ne is kérjek nincs rá mód.
Csekken ha 10000-ként beküldöm nem fogadják el ugye?Aki tudna valami infót, segíthetne.
Köszi:)
Szia!
Köszi.
Nem sajna nem ilyen kocsim van.....ennek már 1000baja van:)))))))), 10-zel léptem túl a meg engedettet a papír szerint.
Sajna a részlettel próbálkoztam, azt mondták nincs ilyenre mód,fizessek egybe.Ezért gondoltam,hogy csekken próbálkozom, de ismerős azt mondja,hogy azt sem fogják elfogadni abból is csak én szívom meg:((
De akkor,hogy fizessem be,ha egybe nem tudom,??Kár,hogy ez nem érdekli őket..
Nem engedik a részlatfizetést? Én még ilyenrl nem is hallottam... Na mindegy.
Ha nem fizetsz a rendőrségnek, akkor ilyenkor az az eljárás, hogy továbbítják az APEH-nek, és ők letiltják a fizetésedből. Ha nem rendelkezel fizetéssel, akkor az APEH nem tudja behajtani (ilyen kis összeg nem terhelhető ingatlanra), és behajthatatlanságra hivatkozva visszaküldi a rendőrségnek. Után a jegyzőhöz kerül az ügy, aki közmunkát vagy elzárást ír elő.
16:44 és 17:11 is hülyeséget ír.
16:44:
-Mástól nem vonhatják le csak Tőled.
-Nem visz bíróságra senki semmit, a jegyző dönt.
-Közmunka díja stimmel, de az elzárás az nem 10000, hanem 1000-3000 Ft/nap, szintén a jegyző dönt
-Nem 3 napra ültetik le, hanem 10-30 (30 a valószínűbb, 99%-ban 1000 Ft/nap-pal számolnak)
17:11
-ez csak szabálysértés, továbbra is büntetlen előéletű marad.
Nem tudom, hogy minek okoskodnak bele a dolgokba olyanok, akiknek gőzük sincs az egészről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!