Audi-Bmw-Mercedes Melyik a jobb és miért?
Én egy 2004-es BMW E46 330 Cabrio tulajdonosa vagyok :)
Imádom, újonann vettem a Wallisnál, semmi pénzért nem adnám, hiába 6 éves. Még, most is túlszárnyal mindenféle autót, csak, hogy a legfontosabbakat soroljam: TV, Nagy navi, tempomat, asr, abs, esp, műholdkövetős rendszer, bmw gyári telefon, bézs bőr műszerfal, és ülések, ülésfűtés, elektromos tető, elektromos csomagtető, kesztyűtartóban zseblámpa, könyöklő, automata váltó, 6 lemezes cd-tár stb...
És, imádom, hogy a méregzöld színhez full bézs belső tárul.
BMW
A Mercinek nem tetszik a designja és olyan öregemberes :D
Az Audi meg szarabb mint a BMW
02-19 18:17 Nézd meg szerintem nézd meg ezeket pl ha öregesnek találod a mercit: [link]
Kérdezőnek:
Ha újonan veszed akkor hatalmas élmény lesz.Használtan is jó mind a 3 márka.
Hogyha viszont töröd akkor iszonyat költség.Előröl a motor hátúl az elektronika horibilis összeg.
Viszont hajtani mind a 3 márkát lehet mert nagyon bírják.
Hogyha pontos típust vagy legalább elképzelést mondanál mint pl:
Egy tanyán lakom sárban közlekedem minden nap és van 5 gyerek + én és a feleség akkor egyértelműen a 7 személyes Audi q7 fog szóba jönni ami azért suv kivitelű a kisebb sárral még megbirkózik ,de nagyban elakad.
Vagy sokat jársz autópályára 5 személyes autó kellene akkor mondjuk egy 530d-t mondanék vagy egy 740es-t
Mercit azért nem mert azt sajnos nem ismerem annyira:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!