B.Balazs001 kérdése:
Mennyit megy egy alap folytások nélküli simson s51N tipusu motor? Elöre is kössz
Figyelt kérdés
#Simson #folytások nélkül
2015. márc. 30. 21:22
2/5 anonim válasza:
Hisz a kérdező is ezt írta! Folytás nélkülire kíváncsi! :D:D:D
Kb.: 60Km/h
3/5 anonim válasza:
Ilyen, amikor vidékiek használják az internetet.
4/5 anonim válasza:
Had védjem meg a vidékieket, csak mert én is az vagyok! Attól mert valaki vidéken él még nem feltétlenül kell neki rosszul írni. Ez mindenkinek az egyéni szegénysége, lakóhelytől függetlenül, hisz vidéken is tanultak az emberek helyesírást, magyar nyel és irodalmat. Tehát ha valakinek nem megy az nem feltétlenül paraszt, vagy hát nem olyan értelemben. Attól függetlenül a kérdezőnek bizony hat(!) hibája van a két mondatban!
- folytás, fojtás
- tipusu (ebben kettő is), típusú
- Elöre, Előre
- kössz, kösz
- a mondat végi írásjel hiányzik
5/5 yídfasdfa válasza:
NEM KELL ITT HÜLYESÉGEKET BESZÉLNI JÓL MEG HUZATOD ELÉRI 220 KM ÓRA SEBESSÉGET IS AKÁR.A HUZATÁS ALTT EGY 2,5 BMW RE GONDOLTAM HA UTÁNA HUZATOD MAGAD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!