Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A robogó közlekedhet E85-el...

A robogó közlekedhet E85-el bioetalonnal?

Figyelt kérdés
Van egy robogóm és elég drágának tartom a benzint már most (nyáron méginkább), és az jutott eszembe ha az autóknak vannak "Etanol átalakító" készüléke, akkor ezt robogóba is belehetne szerelni ? Vagy valamilyen megoldás hogy robogó E85-el menjen ?
2010. febr. 14. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Félig etanollal, félig benzinnel töltsd meg a tankot. Ez ingyen van és gond nélkül működik.
2010. febr. 14. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem már! Egy robogó max 2-3 liter benzint fogyaszt 100km-en, jó egyetértek drága az üzemanyag, de nem tenném tönkre a kis gép főtengelyét. Nem írtad 2 vagy 4 ütemű, de ha 2, másik kérdés hogy oldódik az etanolban az olaj. Nem rossz indulatból írom! de az a kis benzinecske amit tankolnod kell inkább legyen normális, meghálálja a robogód.
2010. febr. 14. 19:01
 3/10 A kérdező kommentje:
2 ütemű , nekem kb 6-7 liter körül kajol... csak érdekel hogy ez tud-e menni vele mert akkor csak olcsóbb :D
2010. febr. 14. 19:37
 4/10 A kérdező kommentje:
* oldódnia kell, mert a benzin is valamilyen szinten olajat tartalmaz.
2010. febr. 14. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:

az már milyen robogó ami 6 litert fogyaszt ?

szerintem gyorsan szabadulj meg tőle mert az rengeteg.

Az én robogóm 2-2,5 litert eszik 100 kilométeren.

Egyáltalán hogy jött ki neked ez a fogyasztás ?

2010. febr. 14. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:
motowell magnet sport , nemtudom hogy :D sokmindekinek ennyit eszik...
2010. febr. 14. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
gyääää....annyival elmegy a kocsim is:) 2000-es motorral:) igaz nem hajtom nem vagizok es tetö van a fejem felett:)meg a sexy bitch mellettem es nem a rendör a seggemben:) amugy szerintem jobban teszed ha sima benzint hasznalsz, gondolom a motor is ki van hegyezve,nemhiszem h jot tenne neki
2010. febr. 15. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:

"sokmindekinek ennyit eszik..."

hát az akkor is rengeteg.

az én kocsim 5-6 litert eszik és nem 50 vagy 150 ccm motor van benne hanem 1300 ! és mégis csak autó nem robogó és jobban megy!szóval nem tudom milyen robogód lehet de szerintem valamit rosszul mértél vagy rosszul van beállítva a karburátor.Az enyémmel ennyivel több mint 200 kilométert megyek!

2010. febr. 15. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Krisztusom!!

Ne hasonlítsatok már egy 2 ütemű motort egy 4 üteműhöz !!!

A régi trabantok is 2 ütemüek voltak és a 650 köbcentijükkel képesek voltak beverni a 8-10 litert is gond nélkül !!!

2010. márc. 3. 02:38
 10/10 anonim ***** válasza:

A Simsonom eszik 3 liter körül és a vége 80 km/h

Egyébként a Magnet Sport karburátoros ha jól tudom szóval csak át kell állítani

2010. márc. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!