Te otthon sehogy. Egyrészt fényezésnek hívják, nem festésnek. El kell vinni fényező műhelybe, ott megmondják mennyibe fájna.
2014. jún. 6. 11:40
2/12 anonim válasza:
Gyanítom, hogy többe kerülne,mintamennyit ér az autó. Mindenképp több százezer Ft-os összegre számíts!
Megoldás lehet még ha átfóliáztatod, mint ahogy a taxikkal is csinálják. Jóval olcsóbban megúszod és talán még új forgalmit sem kell csináltatnod hozzá. Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos.
2014. jún. 6. 12:07
3/12 A kérdező kommentje:
ó értem:( és ha csak szimplán ezüst vagy fekete színűre festetném/ festeném át az mennyibe fáj? köszi az eddigi válaszokat
2014. jún. 6. 12:54
4/12 Vizéli László válasza:
Átlagosan kb 15-20 rúgóért festenek egy elemet. Számold össze hány fényezendő elem van az autódon és megkapod a hozzávetőleges árat.
2014. jún. 6. 15:28
5/12 anonim válasza:
Egy maszek festő 150-200 között lefesti, de persze nem hőkamrában, csak sima garázsban. Nem lesz olyan mint a gyári, és még fizetsz is érte. Miért nem jó neked a sárga? Ha rózsaszín lenne, megértenélek. De így nem.
2014. jún. 6. 16:54
6/12 anonim válasza:
Egyszerűbb lett volna alapból nem sárgát venni, így tényleg nagy lesz az összeg. Minimum 120-150 ezer, de ez tényleg baráti ár lenne.
2014. jún. 6. 18:14
7/12 anonim válasza:
Hát nekem tavaly egy 1 cm széles, 10cm hosszú műanyag díszcsíkot az autómon 15.000Ft körüli munkadíjon fújtak volna le. Több fényezővel is beszéltem, mindegyik kb ennyit mondott. Plusz még ott volt a festék meg a lakk.
Szerintem egy komplett autót kizárt, hogy 150-ért lefújnak, még számla nélkül se. De ne legyen igazam, érdeklődj utána!
2014. jún. 6. 21:26
8/12 anonim válasza:
Egy autót átfesteni a forgalmi engedélyében szereplő színtől eltérő színre - magyarul más színre, sztem kb olyan 200 000 Ft + új forgalmi engedély 6000 Ft.
2014. jún. 7. 00:32
9/12 anonim válasza:
Hidd el, ha te magad szétszeded, festésre előkészíted, majd festés után te magad rakod össze, akkor kijön 150 ezerből egy kisebb méretű kocsi - mint pl a kérdésben említett Seicento.
2014. jún. 7. 10:41
10/12 anonim válasza:
HA van megfelelő felszerelésed, kompresszorod, hőkamrád, stb és HA van megfelelő szakértelmed és HA van megfelelő gyakorlatod és HA időd, energiád is van rá, akkor elhiszem, hogy jóval kevesebből is kijön mint 150.000Ft.
De a kérdező megfogalmazásából nekem nem úgy tűnik mintha képzett és gyakorlott fényezőmester lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!