Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átalakítottam szeretett...

Átalakítottam szeretett Simsonomat, Etz 250-es blokk került bele! Nagyon erős lett, merjek vele közlekedni a forgalomban?

Figyelt kérdés

Eddig fúratva volt, de most átesett egy kicsit komolyabb tunningon.

De nagyon megy, nagyon!

Szinte remegek mikor leszállok róla, pedig még csak kisutcákban mertem vele menni, főúton nem!

Érdemes még tovább tunningolni a Simsont, pl jawa 350es blokkot beleépíteni, vagy az már túl erős lenne?

#Jawa #ETZ #simson tunning
2014. máj. 25. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges, ha rendesen be van építve a blokk, ki van merevítve a váz akkor tovább nem piszkálnám, legalábbis ha az akarod hogy tartós legyen. Jawa blokkal már nagyon nehéz lenne, ami ugye hátrány ha endurzol így is csak határban meg mezőkön kéne használnod nem a kisutcában :)
2014. máj. 25. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
naná hoyg érdemes. egészen addig, míg az elejét fel nem emeli.
2014. máj. 25. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
És hogyan fért bele a 250-es blokk? Légyszi küldj már képet!
2014. máj. 25. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a Jáwa szerencsésebb lenne, mert ez az Etz szét fog rázni mindent, szemben a Jawával aminek kiegyensúlyozottabb a járása, lóerelye pedig nem tudom mennyi ,de szerintem nincs akkora mint az Mz.
2014. máj. 25. 11:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Úgy látom, nem csak én vagyok ennek a híve!

[link]

2014. máj. 25. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi értelme ha közúton úgy se tudsz vele közlekedni? Csak földúton mi nem a közterület része. Szegény simson váz meg meg fog alattad roskadni. Elhajlik mint egy drót. Főleg a föld úton.
2014. máj. 25. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

No és a kereked szikrázik még?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__570..

Unatkozol nagyon ugye?

2014. máj. 25. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Hát, közelekedni közlekedj, de kerüld az olyan helyeket, ahol szoktál rendőrautót látni, hogy igazolnak.

Ha leintenek, kur.v@gyorsan húzz el onnan, és menj be egy földútra, szántóföldre.

Rendszám nincs, nem tud ellened körözést kiadni.

Ha nagyon alapos akarsz lenni, fesd is átt.

Blokkot kiszeded belőle, és visszarakod a gyári simson blokkot.

Gyors, egyszerű mód.

Nemfognak utánad menni a sanyibácsi földjére.

2014. máj. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!