Mennyit fogyaszt az Opel astra f 1.4 8v?
Figyelt kérdés
Mennyit fogyaszt az Opel astra f 1.4 8v? kérem olyanok válaszoljanak akik lemérték vagy mástól hallották, ne olyanok akik csak a hasukra ütve mondanak egy körülbelüli értéket. Köszönöm2014. máj. 15. 21:33
1/7 anonim válasza:
És ha én lemérek egyet, akkor van arra valami garancia, hogy neked is ugyanannyit fog fogyasztani? NIncs két egyformán vezető ember...
Ők amúgy lemérték:
2/7 anonim válasza:
az enyém 6-7 használattól függően
3/7 A kérdező kommentje:
az nem is olyan rossz fogyasztás
2014. máj. 15. 22:30
4/7 anonim válasza:
6/7 Nincki válasza:
Én általában városban használom, így 7-7,5 (télen +1), ha megyek vidékre is (50% város 50% vidék) akkor 6,5ig sikerült eddig letornásznom. Ja és ez egy kombi, szóval ha kissebb a kaszni akkor szerintem 0,5-1 litert lehet még spórolni rajta.
7/7 anonim válasza:
és persze ne keverd össze a c14nz (60le) és a c14se (82le) 8szelepes 1.4est.. az utóbbi mivel erősebb, könnyebben viszi a kasztnit gondolom kevesebbet is eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!