Miért nem indul a 3. 0 dízel BMW-ém?
Az aksi rendben van,gyújtás van,az önindítóak sincs semmi baja a kompjuter sem ír ki semmit!
Már nagyon bosszant nem tudok rájönni mi baja van! Már rendesen utálom ezt az autót mikor lesz megint egy kis pénzem lecserélem egy japánra!7 millát kiadtam a semmiért csak a baj van vele!Ennyit a német minőségről!
Már teljesen ki akaszt mindig csak a baj van vele!
vidd el márkaszervizbe, mi honnan a fenéből tudjuk h miért nem indul???
bezzeg, én már 1 éve, és holnap is a kis 1.0 suzukimmal megyek dolgozni, és nem félek, mert be fog indulni :D
Üzemanyagot kap?Akksiba mennyi szufla van?
Rendesen tekeri is a motort vagy csak felet és kerreg vagy kattog?Izzítógyertyákat próbáld még lecserélni.
Xar úgy ahogy van már már tudom mit jelent ez az embléma Benne Minden Vacak! Működőképes állapotba hozom és a jövőhéten el is adom!Soha többé németet főleg Béjemvét!Már tényleg azt mondom mint sokan proli egy autó,csak azért vetem ilyet mert annyira dicsérték ,hogy milyen jó megbízható autók!Inkább vettem volna a 7 misiből valami új japán autót vagy egy opel insigniát,Ford mondeót vagy akármit!
Amúgy szervízben van az autó a BMW-nél csak még nem találták meg a hibát!Érdeelt hátha tudtok valamit mondani hogy mi baja lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!