Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a 3. 0 dízel...

Miért nem indul a 3. 0 dízel BMW-ém?

Figyelt kérdés

Az aksi rendben van,gyújtás van,az önindítóak sincs semmi baja a kompjuter sem ír ki semmit!

Már nagyon bosszant nem tudok rájönni mi baja van! Már rendesen utálom ezt az autót mikor lesz megint egy kis pénzem lecserélem egy japánra!7 millát kiadtam a semmiért csak a baj van vele!Ennyit a német minőségről!

Már teljesen ki akaszt mindig csak a baj van vele!

#csere #BMW #japánra
2014. jan. 5. 20:55
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
39%

vidd el márkaszervizbe, mi honnan a fenéből tudjuk h miért nem indul???

bezzeg, én már 1 éve, és holnap is a kis 1.0 suzukimmal megyek dolgozni, és nem félek, mert be fog indulni :D

2014. jan. 5. 20:59
 2/49 anonim ***** válasza:
22%
Mert sz˛ardízel.
2014. jan. 5. 21:03
 3/49 anonim ***** válasza:
56%
Attól mert veszel egy drága autót, azt is illik ám ugyan úgy elvinni szervizbe! Persze ott egy adagoló, meg a többi dízeles nyavajának a cseréje nem olcsó mulatság, de ez van ha a 3 betűs puncimágnes autód van! :D
2014. jan. 5. 21:04
 4/49 anonim ***** válasza:
53%
7 millád van, eszed nincs.
2014. jan. 5. 21:08
 5/49 A kérdező kommentje:
ÉN tapasztalt BMW-sektől várom a válaszokat!
2014. jan. 5. 21:16
 6/49 anonim ***** válasza:
8%
A többi is csak gyilkolni tudja, nem karban tartani és szerelni!- Tisztelet a pár kivételnek!
2014. jan. 5. 21:18
 7/49 anonim ***** válasza:

Üzemanyagot kap?Akksiba mennyi szufla van?

Rendesen tekeri is a motort vagy csak felet és kerreg vagy kattog?Izzítógyertyákat próbáld még lecserélni.

2014. jan. 5. 21:23
 8/49 anonim ***** válasza:
22%
Nincs az a tapasztalt BMW-s aki ezt így neked megmondja látatlanba... Mondjuk mert valami beszart benne. El kéne tán vinni egy szerelőhöz, magától nem fog megjavulni...
2014. jan. 5. 21:23
 9/49 A kérdező kommentje:

Xar úgy ahogy van már már tudom mit jelent ez az embléma Benne Minden Vacak! Működőképes állapotba hozom és a jövőhéten el is adom!Soha többé németet főleg Béjemvét!Már tényleg azt mondom mint sokan proli egy autó,csak azért vetem ilyet mert annyira dicsérték ,hogy milyen jó megbízható autók!Inkább vettem volna a 7 misiből valami új japán autót vagy egy opel insigniát,Ford mondeót vagy akármit!

Amúgy szervízben van az autó a BMW-nél csak még nem találták meg a hibát!Érdeelt hátha tudtok valamit mondani hogy mi baja lehet!

2014. jan. 5. 21:31
 10/49 anonim ***** válasza:
Hehehhheee, hogy beszopja majd, aki megveszi....
2014. jan. 5. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!