Miért áll a panelok előtt annyi újabb mercedes, bmw, audi, volkswagen míg a családi házak előtt átlagosabb autók vannak mint pl. opel?
a panelos házaknál valóban az lehet de egyébként sok magas beosztású ember van aki nagyon jól keres de nem akarja magát fixen lekötni, így inkább csak lakást tart fent ahonnét bármikor tud bárhová menni.
ez a réteg persze nem panelban fogja bérelni a lakást.
a társadalom által megélt kisebbségi komplexusukat, amiket legfőbbképen a média sugároz, a nagy kocsikkal próbálják meg ellensúlyozni...
ha van ilyen ismerősöd, csak kérdezd meg, hol laksz, és térj ki arra, hogy csak egy panelban élsz,??nem vmi jó környék, és körülmény, hidd el, ennek ellensúlyozására rögtön előjön, h milyen kocsija van...:)
Nagyon jó a kérdés! :D
Vicces amikor megnézem a lakótelep előtti autókat és jó nagy százaléka valóban nem illik a képbe! Némelyik kocsi alulról súrolja a lakás árát. Egyébként szerintem sok ezek közül be van hitelezve.
Ez jó kérdés. Mert sok a kifelé vetítő paraszt, akinknek csak a külsőségek számítanak.
Persze van egy réteg akik megengedhetnék maguknak, hogy egy jobb környéken vegyenek egy családi házat, de megfelel nekik a panel. Pl a főnökön aki főosztályvezető, nem is keres rosszul, mégis egy 10 emeletesben laknak.
Amúgy meg az tévedés, hogy a panelt annyira olcsó lenne fenntartani. Aki ezt írta, nyilván soha nem lakott panelban. A panelok nem arról híresek, hogy legkorszerűbb technológiával, a legjobb szigeteléssel és high-tech épületgépészettel látták volna el őket.
Nekem van egy 46m2-es panelom és egy 100m2-es családi házam is. (Erre is van magyarázat, hogy mért kell mind a kettő, de ebbe most nem mennék bele.)
A családi ház fenntartása kb ugyan annyi, sőt valamivel kevesebb, mint a jóval kisebb panelé.
Ha már az Astra szóba került, én is ilyennel járok. De új korában, már 8 éve, több volt az ára mint a budapesti 46m2-es panellakásomé. (ugyanis dízel és az akkor elérhető lehető legmagasabb felszereltséggel lett rendelve, a gyári navigációtól a kanyarkövető xenon fényszó át, a sport futóműig és még sorolhatnám.)
Egy ház és egy lakás után úgy gondoltam megengedhetem magamnak. Ez felvet egy másik kérdést is: Átlagos kinézetű autó minden extrával, vagy kifelé csili-vili BMW, Audi, Merci, de abból az alap legfapadosabb változat, a legkisebb szívó benzinmotorral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!