Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet valami baj vagy, nem...

Lehet valami baj vagy, nem lesz gond?

Figyelt kérdés

Múlthét csütörtökön mosattam le a kocsit viaszos mosással szép tiszta lett haza felé jövet ugye sós úton kellet jönni az a nedvesség ami volt ugye rá került a karosszériára meg gondolom az alvázra meg ahova ilyenkor fel kenődik,nos nem mostam le a kocsit tegnap ki álltam kicsit hogy hátha szárad félig meddig meg is száradt,gond ha most nem mosom le még egy ideig az autót vagy rohanjak a mosóba?

Lehet kicsit túl aggódom

2013. dec. 24. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kicsit. Nagyon.
2013. dec. 24. 13:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nagyon túl aggódom,első kocsim minden pénzem benne van és nagyon féltem
2013. dec. 24. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi lesz veled télen amikor még hó is lesz,ha most ennyire be vagy szarva?
2013. dec. 24. 13:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Na ebben igazad van,tudom egy karosszériának ezt ki kéne bírni csak nehéz túltenni rajta magam
2013. dec. 24. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:

20 év múlva, a negyedik autód után már hidd el, könnyen túlteszed majd magad az ilyen apróságokon :)

Az autó egy trágy, egy eszköz, nem egy családtag vagy élőlény. Nem kell félteni, elég ha vigyázol rá.

2013. dec. 24. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk kinek a pap kinek a papné van aki csak használati tárgynak tekinti van aki meg szereti is.
2013. dec. 24. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:

ne aggódj, haver 2 naponta mossa a 12 éves astráját.

Sőt, letörölgetia garázsban, letakarja.

2013. dec. 24. 22:53
 8/8 A kérdező kommentje:

ma 22:53

És én miért ne aggódjak emiatt?

2013. dec. 24. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!