Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek bolond vagyok...

Szerintetek bolond vagyok azért mert 2T Wartburg mániás vagyok?

Figyelt kérdés
'99-ben kezdődött amikor videóra cseréltem az első Warbimat persze ez még papírok nélkül volt!2002-ben megszereztem a jogsimat s 2003-ban sikerült vennem egy 2ütemű Wartburgot ami azóta is megvan!Nagy álmom,hogy legyen egy felújított tip-top Wartburgom!Idén nyáron vettem még egyet azért hogy ami megvan tíz éve szétszedhessem és felújíthassam tetőtől talpig!Röviden ennyi!

2013. nov. 26. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy bolond én 2T Trabant fan vagyok :)

Még csak kb 2 éve imádom, de remélem egyszer lesz egy ilyenem, mert még csak 15 vagyok ezët nem lehet.

Én is fel akarom majd újjítani és ilyet építeni belőle:

[link]

Hobby célra meg egy ilyet:

[link]

2013. nov. 26. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha te bütykölgeted, nem vagy gyagya, de ha a felujìtás alatt teljes restaurálást értessz akkor az milliókba kerülhet. És így . . . hááát akkor se vagy , csak meg fogod bánni, mert mindig lesz majd valami baja, és ennyiböl már mai üzembiztos autót is vehetsz.
2013. nov. 26. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:

2.

Igen én bütykölgetem!Teljes restaurálást nem tervezek mert az tényleg nagyon sok meló és pénz!Azon már én is gondolkodtam,hogy ennyi pénzből amit már Wartburgra s Wartburg alkatrészekre költöttem vehettem volna egy fiatalabb korszerűbb autót is!De hát akkor hol marad a kihívás na meg a szerelgetések?! :)

2013. nov. 26. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagybátyámnak huszon éve van meg egy piros Wartburgja. Csak 1-2 helyen csipegeti a rozsda (minimális), szép gyári állapot, kevés km. Csak nem adja el :(
2013. nov. 26. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is imádom őket. Nekem még sajnos nem volt, de a szüleimnek és a nagyszüleimnek volt. Az első autó a szüleimnek egy 353-as volt és nekem is az lesz.
2013. nov. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!