Behajtás, parkolás motorral, robogóval a Budai Várba?
A vár annyiban különbözik a parkoló zónáktól, hogy van sorompó befelé és kifelé is. Javaslom, hogy menj egy kört: húzz egy jegyet, aztán menj a kihajtó kapuhoz (ugyanis az áthajtás nem kerül pénzbe), vagy csak állj meg ott és érdeklődj attól a komától aki szedi a parkolási díjat! Bár kétlem, hogy ingyenes lenne, hiszen a Várban leginkább forgalom csillapítási és környezetvédelmi okokból kell olyan magas díjat fizetni!
A segédmotoros kerékpárral simán kerülgetheted a sorompót, mert nincs azonosító ami alapján megtaláljanak.
:D
Nem kell fizetni! Én is megkérdeztem az illetékesektől és hónapokig jártam fel nagy motorral. Olyan helyen parkoltam hogy ne foglaljam el az autósok helyét és senki nem szólt hogy felmegyek a várba-melóztam ott- egyszer még rám is köszönt a sorompónál a srác:menjél csak, nyitom a sorompót!
Kifelé pedig még köszöntek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!