Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri a családnak...

Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?

Figyelt kérdés

első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.

Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.

Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.

de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.

Már így ki gondoltam az egészet.

Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?

#autó #BMW #autóvásárlás #pénz összedobás autóra
2013. aug. 7. 23:51
 121/146 anonim ***** válasza:
90%
Azért szomorúnak tartom, hogy idáig süllyedtünk.
2013. aug. 9. 22:05
 122/146 A kérdező kommentje:

120

igen? és megmondanád egyszerre hogyan írok ide meg küldök neked állítólagos leveleket?

nagyon ráérsz ember, kezeltesd magad.

2013. aug. 9. 22:07
 123/146 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerű kérdés, amivel le is zárhatjuk az egészet.

Beszéltetek ti ketten valaha is privátban? Mivel sehol nem jelenik meg a kérdező nickje - sem a kérdésben sem a válaszokban - és ha régebben nem kommunikáltatok, akkor ő nem tudhatja a nicked. Ha nem beszéltetek bukta, ha nem válaszolsz bukta... :D

2013. aug. 9. 22:10
 124/146 anonim ***** válasza:
90%
4 perc az nem megegyező időpont. Ezek alapján te kezeltesd magad. Vitába nem fogok szállni veled, a bizonyító erejű kép az előző oldalon van...
2013. aug. 9. 22:10
 125/146 anonim ***** válasza:
90%
Miért is jeleníteném meg a nickemet, ha itt sem látható? Illetve HOGYAN küldenék magamnak levelet? ezt elmagyarázná valaki? ;)
2013. aug. 9. 22:12
 126/146 anonim ***** válasza:
90%

" akkor ő nem tudhatja a nicked."

Minden egyes komment alatt középen ott van a "privát üzenet" lehetőség. ha akarnék, írhatnék neked. De ha te nem válaszolsz, akkor én a te nickedet nem fogom tudni. Ennyire egyszerű.

2013. aug. 9. 22:13
 127/146 A kérdező kommentje:

125

ne játszd már meg magad...

regisztrálsz egy másik nicket és arról elküldöd magadnak a kis irományod. de legalább akkor rendesen megírtad volna mert már az üzenet tárgyán megbukott a dolog, nincs is miről beszélni.

2013. aug. 9. 22:15
 128/146 anonim ***** válasza:
81%
Már azt se tudod mit írtál? Volt itt szó E92-ről is, ne is tagadd le.
2013. aug. 9. 22:21
 129/146 A kérdező kommentje:

128

Tudod mit?

Egyszerűen írjatok rám, küldjetek egy privát üzenetet, és válaszolok.

Ha nem az a nevem mint ami a képében van amit belinkelt, akkor annyi az egész.

Na erre nem gondoltál okoskám ugye?

2013. aug. 9. 22:24
 130/146 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem változtat azon, hogy volt szó itt E92-ről. Írjál te, ha annyira akarsz.
2013. aug. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!