Szerintetek megéri a családnak "összedobni" a pénzt egy jobb autóra?
első autóm szeretném megvásárolni, van 2,5 millió kp-m, de amit kinéztem az autó 4 millió forint.
Arra gondoltam mi lenne ha megkérném anyukámat, hogy adja el a kocsiját, ami kb 1 milliót ér, és így már 3,5 millió lenne, aztán nagyiéktól kölcsönkérnék 500 ezret.
Ez a terv, aztán mondanám anyunak hogy ő is használhatja cserébe (elviszem ide-oda) ha benne van.
de a nagyapám nevére megy az autó, mert nem akarok apek-ozni, meg fizetni kötelezőt, nekem sokba lenne éves szinten.
Már így ki gondoltam az egészet.
Megéri így összedobni a pénzt egy jó kicsiért?
120
igen? és megmondanád egyszerre hogyan írok ide meg küldök neked állítólagos leveleket?
nagyon ráérsz ember, kezeltesd magad.
Egyszerű kérdés, amivel le is zárhatjuk az egészet.
Beszéltetek ti ketten valaha is privátban? Mivel sehol nem jelenik meg a kérdező nickje - sem a kérdésben sem a válaszokban - és ha régebben nem kommunikáltatok, akkor ő nem tudhatja a nicked. Ha nem beszéltetek bukta, ha nem válaszolsz bukta... :D
" akkor ő nem tudhatja a nicked."
Minden egyes komment alatt középen ott van a "privát üzenet" lehetőség. ha akarnék, írhatnék neked. De ha te nem válaszolsz, akkor én a te nickedet nem fogom tudni. Ennyire egyszerű.
125
ne játszd már meg magad...
regisztrálsz egy másik nicket és arról elküldöd magadnak a kis irományod. de legalább akkor rendesen megírtad volna mert már az üzenet tárgyán megbukott a dolog, nincs is miről beszélni.
128
Tudod mit?
Egyszerűen írjatok rám, küldjetek egy privát üzenetet, és válaszolok.
Ha nem az a nevem mint ami a képében van amit belinkelt, akkor annyi az egész.
Na erre nem gondoltál okoskám ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!