H. O. D -t használ valaki?
Figyelt kérdés
tapasztalatokra lennék kíváncsi, és hogy a rendőröknek mennyire tetszik ez a dolog2013. jún. 2. 21:30
1/7 A kérdező kommentje:
* izzót (bocsi lemaradt)
2013. jún. 2. 21:31
2/7 anonim válasza:
Tedd el a dobozát a kesztyűtartóba, ha beléd kötnének legyen mit mutogatni! Ez egy jóváhagyott halogén izzó, kifejezett tiltás nincs rá sehol (vagy csak én nem találtam).
3/7 anonim válasza:
Ha az, amit nekem az autós boltban ajánlottak, akkor én nem mutogatnám a dobozát. Amit nekem akart eladni a boltos, arra rá volt írva, hogy közúti forgalomban nem engedélyezett. Úgy emlékszem az is H.O.D. volt.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok, azt még hozzátenném, hogy ezek az izzók nem sokat érnek, csak világosabb a színük, de a fényerejük rosszabb egy hagyományos izzónál, csak hidegebb a kék búra miatt. Vannak hagyományos izzóban emelt fényerejűek, mint pl. a Osram Nightbreaker és a GE Megalight. Osramom volt, egy év alatt kiégett. Sajnos az emelt fényerő miatt rövidebb ezeknek az élettartamuk.
5/7 A kérdező kommentje:
van rola a youtubeon video, jeg feher szine, es majdnem olyan fenyereje van mint a xenonnak, ilyen izzorol beszelek
2013. jún. 3. 15:21
6/7 anonim válasza:
nekem nincs tapasztalatom ezzel az izzóval kapcsolatban , de ha lenne ilyen a kocsimban és a rendőr megkérdezné hogy xenon-e én felpattintanám a motorháztetőt és megmutatnám neki ,hogy nem lehet az mert ha az lenne akkor 1 bele lenne faragva a trafó és azt lehet látni 2 lepattintanám a fedelet, hogy megmutassam neki hogy ez csak egy sima izzó és nem xenon de nem hiszem ,hogy foglalkoznának vele mert én kb 2 évig jártam kék helyzetjelzővel és nem volt semmi (vagy csak 2 évig szerencsém volt ) bár én soha nem használtam csak a helyzetjelzőt úgyhogy csak azt lehetett látni ,hogy kékes színe van
am én is nézegettem ezeket az izzókat ,de addig nem veszek amíg ki nem ég a mostani
7/7 anonim válasza:
Átverés. Bemértük, és az 55 wattosnak hirdetett izzó 100 wattot vesz fel... Csak a foncsort teszed vele tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!