Opel Astra F 1992 Túl sok a fogyasztás. Mitől lehet?
ugyan ez volt haverral, neki egy 1.8-as vectrája volt, és ha a klíma nem volt bekapcsolva, még az alapjárat se volt egyenletes, volt hogy lefulladt
mindent átvizsgáltak, de a legalapvetőbbet nem nézték meg, szinte semmi olaj nem volt a motorban.. amióta feltöltötte, azóta szépen eszik neki 7-8 litert
Üdv.
Az alapjárat nekem se egyenletes le fel ingadozik majdhogynemcsak le akar fulladni utánna vissza felmegy és kezdi előről.Nem tudom mi lehet az oka.
jó sokat költöttél rá akkor.
meg kéne nézetned az injektort,beállítják vagy ha szükséges javítják is,gyújtást szintén beállítják aztán jónak kell lennie.
Alapjárati gondok a legtöbb régebbi Opellal vannak.
Nekünk legalább fél évbe telt mire minden hibáját (sok fogyasztás, rossz alapjárat, füstölés) megtaláltuk hogy honnan ered és kijavíttattuk.
Üdv.
Szerintem is Injektor baja lehet amúgy 170ezer ft-ba került :( a gyújtást már megnézettem az tökéletes.Még az alapjárati motort is kitakarítattam de lehet cserélni kéne.
07:28
És megkérdezhetem hogy mi volt vele a gond?
Üdv.
Áhh nem lyukas mert 3-4 hétig állt amikor a szerelőnél volt és ugyanannyi benzin maradt benne.
2 db hőgomba csere, MAP szenzor, alapjárati motor, rotor és elosztó fedél. Állítottunk az előgyújtáson, lambda szonda teszt, gyújtáskábel csere.
7.28-as voltam. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!