Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan lehet tudni, hogy jól...

Honnan lehet tudni, hogy jól keveri a a benzin-2T olaj keveréket most vásárolt 125 ös enduro mocim?

Figyelt kérdés
Most vettem egy motort és eddig olyanom volt amibe én kevertem a benzint de ez magának keveri, honann lehet tudni , hogy jól vagy rosszul működik-e? kicsit bizalmatlan vok

2012. júl. 31. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

A motor melegen nem adhat ki füstöt (csak nagyon keveset).

Nem melegszik túl. Bízni kell benne.

2012. júl. 31. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha rosszul működik egy idő után megáll. :D

Komolyra fordítva gondolom melgítettél már túl 2T-t, ugyanazok a tünetek lesznek, nem fog pörögni, elgyengül, aztán leáll.

De fölösleges parázni tőle, ha évente 1x kipucolod örök élet+40nap általában, illetve ha nagyon parázol tőle akkor ne töltsd fel az olajozót, hanem nyomj direktben keveréket a tankba.

2012. júl. 31. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az önkeverősök mindig füstölnek picit, mert a terheléstől függően ad neki különböző mennyiségű olajat (ált. picit többet mint kéne, hogy tuti ne szoruljon meg ezért van a füst). Jó az úgy, hidd el. Milyen motor egyébként?
2012. júl. 31. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Yamaha tdr125
2012. aug. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!