Simson 50 km huzamos megtétele alatt le állt 2x! Ez miért van?
Figyelt kérdés
Pedig 260 as Isolator van benne be tettem a másik tartalék gyertyát az is 260 as Isolator azzal is el ment vagy 25 km és le állt ! Vagy ennyire nem bírná a kánikulát a 2t?? Mert télen és esős időben nem csinálja csak nagy melegben! Tesóm 250 es 2t Yamaha Yz je is ugyan ezt csinálja és ahhoz nincs házilag hozzá nyúlva mert szerviz-ben csinálják levegő víz hűtéses okoskodók kedvéért ( van rajta egy víz hűtés+ a menet szél)! Vagy koszosabb benzint tegyünk bele hogy nagyobb legyen az olajtól a hűtése /kenése ??Köszi előre is:)2012. jún. 30. 23:57
1/17 anonim válasza:
szerintem a kondenzátor szar, vagy a gyújtásoddal van probléma.
2/17 anonim válasza:
előző vagyok, lehet az is hogy a megszakítóval van gond. Lehethogy beég. De szerintem a kondenzátor lesz a ludas.
3/17 A kérdező kommentje:
hát én nem tudoom hogy mi lehet a baj már mert kajak fel idegesít .. de ha a kondi akkor miért indul pöcre másik gyertyával 2. racsniról ??
2012. júl. 1. 00:26
4/17 anonim válasza:
Hogy áll le? Fokozatosan gyengül és megadja magát, vagy spontán? Ha az előbbi akkor állíts kevesebb benzint a keverékhez, ha ez se, akkor a dugattyúgyűrűt érdemes átnézni, ha az utóbbi akkor meg a gyújtást.
5/17 anonim válasza:
Bármint a karburátoron ritkítsd a keveréket, az olaj az jó 50:1-ben
6/17 anonim válasza:
Meleg van.Az én 450-es Husabergem is jobban melegszik, pedig vízhűtéses, és túlméretezett. Bár nálam csak annyit jelent hogy kicsit feljebb van a mutató.
Simán elképzelhető hogy túlmelegszik, akkor viszont dúsítani kell a keveréket egy kicsit, az segíthet, esetleg a több olaj is hatásos lehet.
Egy próbát megér, mondjuk 40-es keveréket rakj bele.
7/17 A kérdező kommentje:
fokozatosan hogy be horkol de csak melegben csinálja amint mondtam esőben meg télen nem ! és akkor tesóm Yz e is gyújtás ?? nem tudom miért van de most ahogy beszélek motoros ismik kel fészen ők is mondják hogy a robogo is meg adja magát majd 10 perc pihi árnyékban és pöcre indul ! meg azt tudom hogy a 2t nem nagyon szereti ezt a bu.is meleget ! de azért köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 1. 00:46
8/17 A kérdező kommentje:
mr.flash köszönöm a válaszod látoom enduros vagy vagy supermotos most mondja egyik Quados ismerősöm neki a fia 250 2t kx al crossozik és a fiának is le ál a kx 8-9 mászás után ugyan ugy mint nekem a simo és ugyan ezt amit te mondtál hogy több oil a benzinbe:) meg sűrűbben álljak meg pihenni :) és nem baj az hagy füstöljön majd ki lesz égetve a kipu meg ilyen melegben kiégeti az saját magát :) meg adott egy tanácsot nem tom jó e hogy vigyek magammal 2 literes üvegben vizet és öntsem le a gyertyát miután ki vettem mert a gyertya túl melegszik ezért csinálhatja majd rongyal a pólust töröljem ki és rakjam vissza pöcre indulnia kell utána mert a fia ma teszte le a kx on ot be vált ..
2012. júl. 1. 00:59
9/17 A kérdező kommentje:
jah és köszi szépen nektek :))
2012. júl. 1. 01:00
10/17 anonim válasza:
Nézd meg a gyújtótrafódat mikor leáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!