Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri venni még Simsont?

Megéri venni még Simsont?

Figyelt kérdés
Pontosabban egy S51B típúsra gondoltam,csak nem tudom hogy mennyire megbízhatóak még hiszen már jó ideje nem gyártják őket.

2012. ápr. 28. 07:24
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
ha jó állapotút találsz pont akkor megéri,ha nem akkor még dupláját ráköltheted,saját tapasztalatbol mondom...
2012. ápr. 28. 08:27
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Megérni akkor sem érte meg, mikor még gyártották, csak akkor nem volt más...
2012. ápr. 28. 09:04
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
Megbízható???? Még egy darab legóra is előbb mondanám mint egy simsonra.
2012. ápr. 28. 09:25
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Persze, mert ilyen gányolt szarotok van. Én egy jó állapotú Simsont vettem, 2000 km alatt egyszer sem hagyott az út szélén. Jó, egyszer, de azt is az én hibámból. Dombon felfele több gázt adtam, mint kellett volna, betúlzott, és beköpte a gyertyát. De ezen kívül szerintem nagyon jó motor!
2012. ápr. 28. 09:41
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon jó motor!

Nekem is S51B-m van és a kopó alkatrészeken kívül semmi sem volt cserélve rajt!

1998 óta van nálam és megjárt már szegény mindent (de becsben tartom, mindent megadok neki) és kiválóan működik!

2012. ápr. 28. 12:12
 6/23 anonim ***** válasza:
22%

# 4

Érdekes, engem 12.000 km alatt egyszer sem hagyott ott egy sima egyszerű mezei 50-es 2T olasz robogó és még a gyertyát sem köpi be ha nem úgy merészelem húzni a gázt dombnak fel ahogy azt a motor elképzeli....

2012. ápr. 28. 13:04
 7/23 anonim ***** válasza:
29%

Nem éri meg. Egy jó állapotúért annyi pénzt kérnek hogy abból már sokkal fiatalabb robogót veszel.

A rossz állapotban lévőkre meg tízezreket költhetsz mire rendbe hozod.

Egy normális simson s51 80.000ft-tól kezdődik. A legfiatalabb is több mint 20 éves.

Egy normális robogó, mondjuk egy Malaguti F12, vagy Aprilia SR50 kb 90-100.000ft tól kezdődik és a legidősebb is 15-16 éves.

A robogó többet tud. Alapból mindegyiken van index, kürt,km-óra, benzinszintjelző(!), az olajat keveri a benzinhez(!), önindítós az összes(!). Ma már ritka az amelyiken legalább elöl ne lenne tárcsafék. Szinte mindegyik robogónak van sisaktartója amibe egy zárt bukósisak belefér.

Az én robogóm 80-at megy.

A simson s51nél az indexnek nincs visszajelző lámpája és még hangjelzése sincs, benzinszint jelző nincs, a féklámpa csak a hátsó fékhez van bekötve, önindító nincs. Az olajat te kevered a benzinhez a megadott arány szerint, a kúton ez nem is kivitelezhető. Sisaktartó nincs, tárcsafék nincs.

Arról se feledkezzünk meg hogy a robogó jobban is néz ki. A simson dizájnja elég régi már.

2012. ápr. 28. 13:38
 8/23 anonim ***** válasza:
70%

és az ajnározott robogóddal tudsz menni terepen?

A Simson egy többfunkciós, jó közútra és terepre is ami nekem nagyon fontos!

És te kevered bele a benzint!

Aztaaaa, micsoda feladat!

2012. ápr. 28. 15:11
 9/23 anonim ***** válasza:
17%

A simson sem alkalmas terepre, nagyon max. földútra.

Mellesleg 20 km-es körzetemben csak betonút van.

És igen, nekem fontos, hogy a tankolás abból álljon, hogy beállok a kútra és tankolok. Nem pedig abból, hogy:

1., valahogy elmegyek a kútra egy kannával, azt megtankolom

2., Otthon pancsolok az olajjal meg a benzinnel

3., Aztán ezt a keveréket beleszenvedem valahogyan a tankba

4., És eközben a művelet közben 5x tökig benzines és olajos legyek

2012. ápr. 28. 15:45
 10/23 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerűbb. Tudod, hogy 5 liter bele fog menni. Beleöntesz 1 deci olajat, és beletankolsz 5 liter benzint. voilá!
2012. ápr. 28. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!