Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nő vagyok és nem indul a...

Nő vagyok és nem indul a Passatom?

Figyelt kérdés

Passat 1.9-ről van szó. A barátom külföldön dolgozik, a haverjait megkértem vontassák be szervizbe. A szerelő azt mondta idézem: "4db pd elemet (ezt nem tudom mi) kell cserélni + munkadíj" Ha nincs más baja, akkor 950(!) ezerből megáll a javítás. Ez most engem hülyének néz, mert nő vagyok, vagy mit gondol? Az egész kocsi nem ér 1,5 milliót. Amikor az előző 1.6-osunk nem indult akkor 40-ezret fizettünk. Apósom azt mondta nem szabadott volna megvenni, mert ezeknek gyárilag szar a motorjuk (ez hogy lehet??), de úgy látszik igaza volt.

Nyugtassatok meg, hogy a szerelő csak át akart vágni és nem fog ennyibe kerülni, mert ha igen akkor életünk legnagyobb baklövése volt ez a kocsi.

2012. jan. 6. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha újat tesznek bele akkor tényleg akörül van...ha bontottat akkor kijöhet olcsóbban is csak kitudja az meddig bírja...am az 1.6os az benzines, és abba nincs pd elem...
2012. jan. 6. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Használt diesel :S Benne van hogy meghibásodik az adagoló. Darabja 200 ezer és a tiédnél mind a 4 hengernél meghalt. A 950 talán sok egy kicsit, kérdezz meg más szerelőt.
2012. jan. 6. 21:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Az bizony annyi és ha nem is halt meg mind a 4, ezeket egyszerre szokták cserélni... a 950 sok érte az biztos.

Nézzetek utána, mert használtan 25-30 ért van darabja ebay-en például....

2012. jan. 6. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Ezért nem veszünk használtan dízelt, pláne túlárazott fos VW-t.
2012. jan. 6. 22:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Én mondtam, hogy ne vegyük meg azok alapján amit az apja mondott de beszélhettem. Amúgy magyarázzátok már meg, hogy hogy lehet egy motor gyárilag szar a XXI. században???
2012. jan. 6. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nincs az az isten, hogy 150-ből ne lehessen megcsinálni bontóból! A szerelő hülye.
2012. jan. 6. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Nézd, ne légy felháborodva, mert egy autó amit használnak az el is romlik olykor.

Úgy gondolom, hogy olyan embereknek, akik ezt nem tudják elfogadni, egyszerüen nem való autó.

Ha most éppen toyotátok lenne, akkor az azért lenne sz@r...

ne viccelj kérlek.

2012. jan. 6. 22:45
 8/13 A kérdező kommentje:
A másik 40 ezres javítás volt ez meg 950, ember!!!
2012. jan. 6. 22:48
 9/13 anonim ***** válasza:
27%

Ember!!!

És most mit akarsz csinálni?

Elromlott, meg kell csináltatni vagy add el és járj vonattal.

Ne az Én fejem kapd be basszus!

2012. jan. 6. 23:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Különben meg ott írtam, hogy nézzetek utána használtan, de azt már nem tudtad elolvasni!

[link] tessék, itt van, 30 ezer darabja és 2 perc alatt találtam.

4*30ezer + posta + javítás 250-böl megvagy!

2012. jan. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!