Melyek a tipikus női autók?
Ami rózsaszín, lila.
Komolyabbra fordítva a Ford KA és az Opel tigra amikre én azt mondom hogy női kocsik. Esetleg még a Nissan Micra.
De általánosságban a kicsi autókra szokták mondani.
Keress a használt autón. Hiába mondunk márkákat, tapusokat, ha azok esetleg nem férnek bele a 700ba.
A használta autón állítsd be, hogy 700e forintig keresel autót, eseleg disel vagy benzines és válogass. Ha megtetszik érdeklődj felőle. Ha esetleg megtekintésre kerül a sor, mindenképpen vigyél magaddal egy férfit, aki ért az autókhoz, ő meg tudja mondani, hogy milyen állapotban van kb.. Fontos megnézni a kerekeket, a kopás milyenségét, a kormányt, a váltót, a féket. Ezek a legfontosabbak.
A kicsi autókra szokták mondani, de ismerek olyan nőt, aki utálja a kicsi autókat, de tulajdonképpen érthető, mert egy magas nőről van szó, és hát kicsi autóban nem fér el kényelmesen a vezetőülésben. :-)
Mennyire akarsz tipikus női autót venni? Ne ez legyen a szempont (amúgy én nő vagyok és vagy tűzvörös vagy mélyfekete autóm lesz), inkább azt nézd, hogy mennyire kényelmesen tudod vezetni, mert az tényleg nem mindegy.
Az igazán nőcis autók mindig patika tiszták,mint a tulajok.
Javaslom írd le mit szeretnél benne.Pl.:klima?rádió?cd?automata váltó?3 ajtós?5 ajtós?napfénytető?panoráma tető?Ha ez meg van,irány a kereskedés,márka szalon és próbálj ki többet is hogy jól válasz.Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!