Merre kell forgatni a kormányt jobbra kanyarodásnál?
Figyelt kérdés
Hétfőn vizsgázok, de még be sem ültem az autóba! Az óramutató járásával ellentétesen, vagy megegyezően kell forgatni? Szerintetek le tudok majd vizsgázni?2009. máj. 9. 20:30
1/67 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy ez csak kamukérdés...
2/67 anonim válasza:
Egyszerű! Ha jobbra akarsz menni, akkor jobbra, ha ballra akarsz, akkor balra :) Sok szerencsét :)
3/67 A kérdező kommentje:
Igen, de a tetejét kell jobbra fordítani, vagy az alját?
2009. máj. 9. 20:47
5/67 anonim válasza:
Ha még be sem ültél az autóba, akkor nehogy levizsgázz! Normális vagy? Ha át is mennél, vállalnád a kockázatot, hogy egy ilyen amatőr mint te randalírozzon az utakon?
Am nem fogsz átmenni. Hál'istennek. Ha még kanyarodni sem tudsz, akkor nem tudom, hogy hogyan fogsz pl két autó közé beparkolni.
6/67 A kérdező kommentje:
Ez még csak a rutin vizsga.
2009. máj. 9. 20:56
7/67 anonim válasza:
nyugi, rutin vizsgán ezt még nem kell tudni. elég ha tudod a kedvenc színemet egy 1-5ig terjedő skálán!
8/67 Fecc válasza:
Jaaa hogy ez már a Rutin!
Vigyél megpucolva egy csírkét,tuti sikerülni fog:D
ellentétesen tekerd a kormányt:) és a közepénél fogd.
9/67 Santiego007 válasza:
De szerintem ha megkérdezel egy 8 éves kisfiút az is tudni fogja.Te hány éves vagy?
10/67 anonim válasza:
Unatkozol??
Írtó fárasztó vagy
De tényleg 8 éves lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!