Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Járhatok-e igy? Járhatok...

Járhatok-e igy? Járhatok kocsival, hogy csak a papir van vagy nem?

Figyelt kérdés
most csináltatom a jogsim és az okmányirodában kaptam egy papirt fénykép adatok stb van rajta,mivel nem tudják mire lessz kész mert állitólag lassan megy ez a dolog is és volt akinek másfél hónapot várnia kellett..mondtam a hölgynek,hogy nekem kellene a munkámhoz a jogsi vagy valami igazolás,hogy megvan nehogy a rendöröknél gond legyen ha megállitanak.Most akkor az a kérdésem,hogy azzal a papirral járhatok kocsival vagy nem?és várnom kell mig kipostázák.igazából mindenki mást mond akit kérdezek.örülnék ha valaki tudna segiteni.köszi
2009. márc. 19. 07:18
 1/6 anonim válasza:
22%

Szia!

Én úgy gondolom,hogy járhatsz,mert az egy ideiglenes papír,amíg meg nem kapod a jogosítványodat.

egy egyenruhás

2009. márc. 19. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
nekem anno azt mondták az okmányirodában, hogy mivel első jogsim, ezért nem vezethetek a papírral még, csak akkor mehetnék vele ha másodszorra vizsgáznék már. persze ahány okmányiroda annyi vélemény...
2009. márc. 19. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én két hónapja csináltam, azt mondták az okmányirodában is, és az autósiskolában is ,hogy nem vezethetek ezzel.Végülis az a két hét még megjön nem nagy idő.

Balesetmentes közlekedést!:)

2009. márc. 19. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Én novemberben csináltattam, és azt mondták, h nem vezethetek, mert az csak egy papír.

Csak gondolj bele: az egy fénymásolt papír!

Te ha rendő volnál elhinnéd, h az valódi, és nem te csináltad?

2009. márc. 19. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gépjárművet vezetni csak a hiteles jogosítvány birtokában lehet, a csupán arról szóló bármilyen igazolás, vagy fénymásolt jogosítvány nem elegendő a közúti ellenőrzésnél.
2009. márc. 19. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Lejárt jogosítvány megújításánál az új kipostázásáig az okmányirodában kapott fénymásolattal vezethetsz. Első jogosítványnál én úgy tudom, nem.
2009. márc. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!