Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan Almera? Vélemény?

Nissan Almera? Vélemény?

Figyelt kérdés

2005-től 1.5 Benzin érdekelne egy hölgynek. Elég jó áron vannak szervízkönyves, jól felszerelt példányok.

Van valakinek tapasztalata? Megbízható? Rozsdásodásra hajlamos? Beltér gagyi? Fogyasztás? Stb.

pl. itt egy link: [link]

2011. máj. 31. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk egy 2OO2 évjáratú van.Másfél hónapja vettük,handlertől(Németországban élünk).Nem rossz az eddigi tapasztalat szerint,főleg az árához viszonyítva.Jó fék,kényelmes ülések,sok kellemes kis tartó,ami kényelmessé teszi a dolgok elpakolását.A csomagtartó nem túl nagy,kb.mint egy 3-as golfé.4 légzsák,ABS,4 elektr.ablak,szervó,kormánygombok a rádióhoz,légkondi.ez.Hátul a hely nem olyan nagy.Ami egy kicsit furcsa nekem,hogy óriási hely kell neki az elforduláshoz.Kicsit fordul a kerék,legalábbis rengeteg fajta autót vezettem,de még ilyennel nem találkoztam.A másik,hogy 9o LE,de ezt nem igazán veszed észre.Nagy a súlya,valami 12OO kg körüli,ezért egy kicsit nehézkésen veszi fel a sebességet.Ha jobban pörgeted,akkor egy kicsit változik,de a G nem csapja hátra a fejed így sem :) Csak városközt autózva 8.4O jött ki fogyasztásnak,de a klíma elég sokat volt használva.Szerintem nem olyan borzasztó a fogyasztás.Csak hosszúban még nem tudom,majd egy hónap múlva,ugyanis akkor megyünk nyaralni,s legtöbbet pályán.A klíma jól végzi a dolgát,hamar és jól lehűti az autót.Egy picit visszafogja az autót,de nem kellemetlenül.Ár-minőség arányban szerintem jó.És gondolom a 2OO5-ös évjáratú Almera még modernebb,ha jól tudom az már 98 LE.Sok sikert és jó autózást kívánok.
2011. máj. 31. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban egy 2002-es Almera van új kora óta mi hajtjuk, most túl van a 150000 km-en. Szervizben még olajcserén meg ilyen alap dolgokon kívül nem volt, szóval mindenképpen megbízható:) Rozsdásodni egy helyen kezdett el kicsit rozsdásodni: ott ahol a tetőcsomagtartót rögzíteni szoktuk, de bekentük ilyen rozsdagátlós valamivel és azóta ott sincs ilyen gond. Nekünk a beltér is tökéletesen megfelel, sok a pakolóhely. Hátul valóban kicsit kicsi a lábtér. Fogyasztás is baráti, bár ehhez hozzá kell tenni, hogy 90 LE-s motorral nem száguldozásra találták ki, hanem kényelmes tempójú utazásra, de autópályán gond nélküli tartja hosszú távon is a 140-150-et, illetve tartana többet is akár, eddig 170-ig sikerült kipörgetni, de ment volna még feljebb is. Tehát összességében jó autó, csak ajánlani tudok. Az mondjuk való igaz, hogy eléggé hossza az orra és ezért kicsit nehéz vele parkolni, de hamar megszokható.
2011. máj. 31. 09:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sokat segítettetek!

2011. máj. 31. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Valahol mintha olvastam volna,hogy az újabb tipusoknál elég gyakran hibásodik meg a műszerfal megvilágítás...Erre esetleg készülj fel,ne legyen meglepetés.
2011. máj. 31. 11:47
 5/5 anonim válasza:
Az Almera műszerfalát nagyon könnyű kiszerelni, így a világítás hibája is könnyen orvosolható.
2020. okt. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!