Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miből áll egy "m" kategóriás...

Miből áll egy "m" kategóriás rutin vizsga?

Figyelt kérdés
Ha lehet részletesen,és mennyire nehéz?
2011. márc. 19. 12:34
 1/4 anonim válasza:
Hátranézel-index-hátranézel elindulsz. Végmész szlalom szerűen 5-6 bóján, minden irányváltásnál hátranézel indexelsz és csak aztán kezded a manővereket. Ezután egy visszafordító kanyar indexel, hátranézéssel és leírsz egy 8-ast ugyanígy nézegetve-indexelve. Ezután bemész egy kb. 7-8 méter hosszú bójasávba, ahol 8 mp-t kell eltöltened. Onnan kiérve felgyorsítasz 30-40-re és a kijelölt zónában megállsz indexelve-hátranézve és ennyi. Minden irányváltásnál nézel-jelzel és lábadat nem teheted le ugye. Nem nehéz, nagymotornál is ugyanez egyébként.
2011. márc. 19. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron vizsgáztam M kategóriára, a kressz meg az orvosi nem volt jó de a rutint meg a forgalmit kifejezetten élveztem, mert egy haverommal vizsgáztam. nem nehéz nyugi amikor elsőnek mentem a pályán néha rossz oldalról mentem a Bólyák közé de a 3. körnél már belejöttem :) sok sikert hozzá és sok baleset mentes kilómétert :)
2011. márc. 19. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy szokott kezdődni, hogy a vizsgabiztosnak fel kell mérned a motor ,,állapotát" pl.: a gumi bordázata 3mm-nél nagyobb, a kormány nem lötyög, nem kotyog, a kanyarodás jelző helyesen működik, mert az egy percre eső villanások száma 60 és 120 közé esik, stb...

Aztán meg amit az első leírt.

2011. márc. 19. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. márc. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!