Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legférfiasabb autó?

Melyik a legférfiasabb autó?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 20:47
1 2
 1/17 T5- ***** válasza:
100%

[link]

Egyébként szerintem nincs ilyen, de kimondottan legnőiesebb sincs, szerintem azt is Te kérdezted.

Vannak persze női és férfi autók, de leg-leg nincs.

2011. febr. 16. 20:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Valamelyik nagy állat amerikai terepjáró
2011. febr. 16. 20:58
 3/17 anonim ***** válasza:
A '69-es Dodge Charger 440-es magnum blokkal, mattfekete fényezéssel.
2011. febr. 16. 21:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez már összetetteb kérdés mint a női autós, hiszen egy férfi kell hogy legyen családapa, szuperhős, sikeres üzletember és autóversenyző egy autóban, úgy hogy szerintem a Dodge Magnum a nyerő. Családi kombi többszáz lóerővel, nem hiszem hogy lenne olyan férfitársam aki ezt visszautasítaná. Ami még szóba jöhet mint kifejezetten férfias autó az a Jeep Wrangler, Jaguar XK, Mercedes SLS. Kézenfekvő lenne persze bármelyik óriás SUV-ra, luxuslimuzinra vagy szupersportautóra azt mondani hogy férfias, de az igazi legények tudják hogy az max. pocshosszabításra jó.
2011. febr. 16. 21:48
 5/17 PT-Daniel ***** válasza:

Nagyon függ a szemelyisegtöl!

nekem az:

ASTON MARTIN DBS

Majdnem egy eve megvan es nagyon meg vagyok vele elegedve! Valahogy mindent megtestesit egy autoban, ami nekem fontos. Rengeteget utazom es nagyon ketelkedtem benne, hogy erre megfelelö egy ilyen sportkocsi. De annyira imadom vezetni, hogy Europan belül mar szinte nem is repülök.

2011. febr. 16. 23:22
 6/17 anonim ***** válasza:
valószínű hogy aki aston martinnal jár, az a gyakorikérdéseken ír válaszokat :D énis például csak ferrari f50-el járok, más autó szóba sem jöhet!
2011. febr. 17. 11:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Ferrari F40, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator, Dodge Charger, Challenger
2011. febr. 17. 12:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már azt a szar Astont. Én pár éve vettem egy Bugattit, na az autó. Zavart, hogy a sok szar autóba, mint pl. Ferrari F430 lenyomom a gázt és semmi sem történik. Ez már egészen elviselhetően megy, bár néhány ló hiányzik belőle. Ezért is tetszik a Super Sport nevű, az talán elég erős lett.
2011. febr. 17. 17:01
 9/17 anonim ***** válasza:

én az egyik Bugattit elajándékoztam, mivel már nem fért volna el a magángépem, két Bentleyem és a maradék 5 Veyronom mellett.

viccet félretéve:

szerintem a Maserati Gran Turismo elég férfias. 405LE több, mint elég, és négyszemélyes, tehát családapának is megfelel. továbbá a Lancer Evo X és az Impreza WRX STI is elég férfias. a Nissan GTR-rel is megelégednék =)

egy Porsche GT3 RS is szerintem férfias, Ferrari 458 Italia, F40, F430 Scuderia, Mclaren F1, Pagani Zonda R,

Audi R8 (elég lenne a 4,2es is :D ), Mercedes SLS AMG, Chevrolett Corvette ZR1/Z06 , BMW M5, M3, Nissan 350Z és 370Z, Aston DB9, DBS, Ariel Atom V8, K1 Attack, KTM X-Bow...

egyenlőre több férfias autó nem jut eszembe, ezek közül vállogathatsz :D

2011. febr. 17. 20:13
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem mér nem hiszitek el, hogy van 1 Aston-ja? Véglis megvan rá az esély, hogy rohadt gazdag, és megengedhette magának. És mérne írhatna erre az oldalra? Az Aston tulajoknak olyan különlegesnek kell lennie, hogy nem nézhetnek akármilyen weboldalakat?
2011. febr. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!