Melyik a legférfiasabb autó?
Egyébként szerintem nincs ilyen, de kimondottan legnőiesebb sincs, szerintem azt is Te kérdezted.
Vannak persze női és férfi autók, de leg-leg nincs.
Nagyon függ a szemelyisegtöl!
nekem az:
ASTON MARTIN DBS
Majdnem egy eve megvan es nagyon meg vagyok vele elegedve! Valahogy mindent megtestesit egy autoban, ami nekem fontos. Rengeteget utazom es nagyon ketelkedtem benne, hogy erre megfelelö egy ilyen sportkocsi. De annyira imadom vezetni, hogy Europan belül mar szinte nem is repülök.
én az egyik Bugattit elajándékoztam, mivel már nem fért volna el a magángépem, két Bentleyem és a maradék 5 Veyronom mellett.
viccet félretéve:
szerintem a Maserati Gran Turismo elég férfias. 405LE több, mint elég, és négyszemélyes, tehát családapának is megfelel. továbbá a Lancer Evo X és az Impreza WRX STI is elég férfias. a Nissan GTR-rel is megelégednék =)
egy Porsche GT3 RS is szerintem férfias, Ferrari 458 Italia, F40, F430 Scuderia, Mclaren F1, Pagani Zonda R,
Audi R8 (elég lenne a 4,2es is :D ), Mercedes SLS AMG, Chevrolett Corvette ZR1/Z06 , BMW M5, M3, Nissan 350Z és 370Z, Aston DB9, DBS, Ariel Atom V8, K1 Attack, KTM X-Bow...
egyenlőre több férfias autó nem jut eszembe, ezek közül vállogathatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!