Robogó vagy Simson?
Robogóval érdemes kezdeni, méghozzá azért, mert könnyű kezelni és nem kell váltani vele.
Ha a robogóba beleuntál, utána jöhet a Simson.
Robogóval.
A simsonnal sok a szívás. Én rengeteget jártam vele szerelőhöz, mindig volt gondja, nem is élveztem a motorozást. A robogó erősebb és biztos vagyok benne hogy az 50-es robogómmal bármilyen 50-es simsont legyorsulok.
Biztos jönnek majd a simsonosok hogy a simson nem műanyagmotor meg hogy megtanulsz váltani stb
A robogó se műanyag, csak a burkolata az :) és ennek legalább van. Aki váltós motort akar annak nem kifejezetten simsont kell venni, van rajta kívül sok más motor.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:59
Simsonos vagyok, mégse jövök ezzel... Bár azért a robogók kb 70-80-al mennek, a szimón meg kicseréled a kiput, és már otthagy, ha nem is sokkal, de otthagy...
Amúgy szerintemis robogó, azzal sokkal könnyebb, na meg, Simsonnal szerelés is jár, pontosabban karbantartva 2x annyit megy mint a robogó szerelés nélkül, de a robogóba 'betöltöd a benzint és megy'...
Megjegyzem, ha valami gyorsat akarnál: szerintem jó teljesítménnyel a Puch Cobra GT megy, állítólag ilyen 120-at is ki lehet hozatni belőle egy kis tuninggal, mondjuk úgy ez az 50-esek Hayabusája! :)
kinek mi jön be. én hiá azokat az alapokat, amiket egy Simson mellett megtanulsz. minibike-n tanultam meg szerelni, mivel az új robogót szétszedni nem volt szivem.
hidd el, hogy amit a Simson használata közben megtanulsz, az a későbbiekben nagyon hasznos lehet.
nőknek a robogót ajánlanám, de fiúknak Simson.
A robogó üzembiztosabb és könnyebb vele motorozni, szóval ezt ajánlom kezdésnek.
Egyébként egy simson se szorulna sűrűn javításra, ha nem egy tini vezetné.. Egy normál, 40 -es tempóval haladva hibátlanul működik. Meg kell érteni egy simson nem bírja a magas fordulatszámot.
Ha kényelmes gyerek vagy robogo.
Ha motorozni akarsz és szeretsz vezetni akkor simson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!