Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mely autó márkáknak vannak...

Mely autó márkáknak vannak jellegzetes hibáik?

Figyelt kérdés

Vannak autó típusikra jellemző hibák?

Hogy a Suzuki/Opel rossz, jellegzetes hibája a...

2010. dec. 19. 11:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Pl. az Opel benzines Ecotec motorjai ha pörgetik őket zabálják az olajat.

Ráadásul a régebbiek rozsdásodnak is szépen.

2010. dec. 19. 11:17
 2/20 anonim ***** válasza:

Suzuki törik mint a müanyag,

Renault/Peogeot/ Citroen rossz az elektronika(citroen, renault nál saját tapasztalat!),

2010. dec. 19. 11:29
 3/20 anonim ***** válasza:
Az 5 éves Suzuki Swiftek csomagtartója rozsdásodik, annyira, hogy 1 éve jónéhányat vissza is hívtak javításra. Az ablaktörlőlapátja meg egy rakás sz.r, bár ez minden Suzukira igaz; de szerencsére ezt könnyen/olcsón lehet cserélni.
2010. dec. 19. 12:25
 4/20 anonim ***** válasza:
55%

BMW-nél gyakori a motorhiba és a motorban valami henger - nem értek a lovakhoz... - elhasználódása, ami 600e Ft cserélni és ugyebár nem garanciális, de egyébként is a BMW egy hulladék, most mindjárt le fognak szólni hogy de a BMW mekkora király kocsi, nekem ismerősöm dolgozott a BMW-nél és ő maga mondta, hogy akkor se kéne ha ingyen adnák, jellemzően az ottani dolgozók (ő középvezető volt és a fizujából simán futotta volna egy bmw-re) egyik se járt bmw-vel

suzuki törik mint a műanyag, ezt jól írták fentebb

a francia kocsikat vétek megvenni, renault, peugeot, citroen, chevrolet is, bár az kevésbé szintén egy kalap sz*rt nem ér

a japán és a német kocsik a jók, meg nyilván az amerikaiak, csak azok után oda kell kötni egy benzinkutat...

2010. dec. 19. 13:03
 5/20 anonim ***** válasza:
42%
Akkor csak véletlen szerencse volt az 1,2 millió kilométer egy 5-ös BMW-vel apámnak?
2010. dec. 19. 13:11
 6/20 anonim ***** válasza:

renault: TAPASZTALAT MEGANE GRANDTOUR fulll extrval!

-Németországban elment a komplett elektronika a váltóval együtt! jó sokba került nekem!

próbáltam eladni, 10helyből 1 vette meg mert olvasták milyen megbízhatatlan!

bmw, mercedes, lexus: hátsókerékhajtá

bmw: motor

mercedes: nehezen javítható megbízhatatlan fos nagyon drága szervízzel

ami jó autó: SUBARU, AUDI, HONDA, TOYOTA, ALFA, FIAT, LANCIA (magyarul a japán a legjobb, az olasz meg még jó)

2010. dec. 19. 14:05
 7/20 anonim ***** válasza:
A Fiatokkal vigyázni kell, szeretik a törődést. Ha nem foglalkozol vele eleget, észreveszed rajta. Ez főleg az elektromos csatlakozásokra, és az olajcserékre vonatkozik. Mindenből a legjobbat szereti, akkor sose lesz vele baj.
2010. dec. 19. 14:42
 8/20 anonim ***** válasza:

13:11

Mondtam én, hogy lesz született tehetség, aki belém köt. Ismered a kivétel és a szabály összefüggését ugye "csillagom"? Jól van akkor.

2010. dec. 19. 15:51
 9/20 anonim ***** válasza:

Grat. A 316i-s az az aki nem én vagyok :D

De amúgy lehet benne valami. De akkor a szomszéd 560 000 futott 525i-je is véletlen igaz? Aláírom, hátul már a futómű kezd elhasználódni, viszont a gyerek szeret is csapatni vele, szóval a fordítottján csodálkoznék.

2010. dec. 19. 17:52
 10/20 anonim ***** válasza:
Minden autónak vannak hibái.
2010. dec. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!