Mely autó márkáknak vannak jellegzetes hibáik?
Vannak autó típusikra jellemző hibák?
Hogy a Suzuki/Opel rossz, jellegzetes hibája a...
Pl. az Opel benzines Ecotec motorjai ha pörgetik őket zabálják az olajat.
Ráadásul a régebbiek rozsdásodnak is szépen.
Suzuki törik mint a müanyag,
Renault/Peogeot/ Citroen rossz az elektronika(citroen, renault nál saját tapasztalat!),
BMW-nél gyakori a motorhiba és a motorban valami henger - nem értek a lovakhoz... - elhasználódása, ami 600e Ft cserélni és ugyebár nem garanciális, de egyébként is a BMW egy hulladék, most mindjárt le fognak szólni hogy de a BMW mekkora király kocsi, nekem ismerősöm dolgozott a BMW-nél és ő maga mondta, hogy akkor se kéne ha ingyen adnák, jellemzően az ottani dolgozók (ő középvezető volt és a fizujából simán futotta volna egy bmw-re) egyik se járt bmw-vel
suzuki törik mint a műanyag, ezt jól írták fentebb
a francia kocsikat vétek megvenni, renault, peugeot, citroen, chevrolet is, bár az kevésbé szintén egy kalap sz*rt nem ér
a japán és a német kocsik a jók, meg nyilván az amerikaiak, csak azok után oda kell kötni egy benzinkutat...
renault: TAPASZTALAT MEGANE GRANDTOUR fulll extrval!
-Németországban elment a komplett elektronika a váltóval együtt! jó sokba került nekem!
próbáltam eladni, 10helyből 1 vette meg mert olvasták milyen megbízhatatlan!
bmw, mercedes, lexus: hátsókerékhajtá
bmw: motor
mercedes: nehezen javítható megbízhatatlan fos nagyon drága szervízzel
ami jó autó: SUBARU, AUDI, HONDA, TOYOTA, ALFA, FIAT, LANCIA (magyarul a japán a legjobb, az olasz meg még jó)
13:11
Mondtam én, hogy lesz született tehetség, aki belém köt. Ismered a kivétel és a szabály összefüggését ugye "csillagom"? Jól van akkor.
Grat. A 316i-s az az aki nem én vagyok :D
De amúgy lehet benne valami. De akkor a szomszéd 560 000 futott 525i-je is véletlen igaz? Aláírom, hátul már a futómű kezd elhasználódni, viszont a gyerek szeret is csapatni vele, szóval a fordítottján csodálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!