Osram Night Breaker vagy Tungsram Megalight Ultra?
Egyet ne válassz, aminek szép kék színezett üvege van, arról akármit írnak sz*r és gyenge.
Már teszteltem párat fényerő szinten és maradt az eredetei sima párszáz forintos izzó a helyén.
Ezek közül talán az Osramot választanám.
ha tudsz keress valami FÜGGETLEN teszet róluk.
Nekem is Night Breaker van bent, előtte kékes +20%-os izzó volt benn. Itt egy saját teszt, nem a legjobb minőség, de látszik a különbség:
Üdv
Először is Köszönöm a válaszokat!
Igen jártam mindkét topikba és olvasgattam...
Láttam ezt a videot az index.hu-n:)Jó kis videó ténleg főleg a végén h összevágtad a képeket!!!Kár hogy nem megalight ultra vs night breaker van benne:)Nekem az kapora jött volna:P:) Hát még most se lettem meggyőzve meikbe éri meg beruházni...Mindkettő jó az tény.Élettartamra ténleg jobb a Tungsram?
Egyik se tart tovább... A +90%-os izzók mind hamarabb kiégnek, cserébe viszont sokkal jobban világítanak. Csodák nincsenek sajnos, ha veszel egy 75 lovas autót, amit felhúzol 140LE-re az is menni menni fog mint az állat, de sokkal hamarabb behal mint a sima alap változat. Sajnos ez ilyen dolog, minden amiből több van az valaminek a kárára megy :(
De amúgy ha főként este használod akkor megéri szerintem, így videón annyira nem is jött át, de hihetetlen mennyi különbség van a sima izzó és a NB között.
Milyen kocsiba lenne?
Mert pl a Ford, Fiat eszi az izzókat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!