Korai veteles eseten elofordul, h megmarad a baba?
Ha jól értem, akkor vérzel, de nem tudod, terhes vagy-e vagy megjött-e.
Amit én tennék: tesztelnék. ha pozitív, mennék orvoshoz Utrogestanért vagy más tanácsért a vérzés miatt. Ha negatív, semmit sem tennék.
Nem ürül ki belőled az embrió egyébként mindenképpen (belőlem ugyan kiürült, de sokszor ki kell tisztítani a méhet), így ha pozitív, mindenképp orvoshoz mennék. Az embrió bizony bennmaradhat...
24 hkm
Ez ugye kamu,troll kérdés????
Vetélésnél KIZÁRT,hogy megmaradjon a baba!
Mellesleg aki ilyen kérdést nem dokinak,hanem a GYIK-en tesz fel,az orvosi eset!
Semmilyen. Pozitív teszted sem volt, ez semmiképpen sem nevezhető vetélésnek. Én még azt nem is nevezném vetélésnek, ha elindult valami, aztán a beágyazódás környékén abbamaradt a folyamat és mégis megjött. Ez semmi, mintha meg se történt volna. Más a helyzet, ha már pl. volt szívhang és utána szakad meg a dolog, de ott már volt petezsák, embrió, stb. az már igényelhet orvosi beavatkozást.
Vetélésnél nem marad meg a baba, azért vetélés. Nem is értem a kérdést.
De mivel már másodszor teszed fel a kérdést, továbbra is rágódsz rajta, szerintem úgyis csak akkor nyugodnál meg, ha beszélnél/látna orvos is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetele..
Erdekes vagy mar ne is haragudj.
Az se biztos hogy terhes vagy,de ha megis akkor semmit se teszel azert hogy esetleg megmaradjon a baba!!
Nem vagyunk orvosok de ha kételyeid vannak akkor ne óránként naponként irj ki kerdest hisz ezzel a problemad nem lesz megoldva.
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!