A vetélést minden esetben észre lehet venni? Vagy összetéveszthető a menstruációval?
nekem az egyik vetélésem semmi tünettel nem járt. 6-7 hetes voltam már megállapították a terhességet aztán mentem uh-ra és mondták nincs szívhang.
nem véreztem nem görcsöltem semmi aztán 2 napra rá kellett mennem művi befejezésre előtte uh. és nem volt ott semmi elmaradt a műtét is.( simán felszívódott)
Összetéveszthető. Azt hallottam Japánban volt egy anonim kísérlet, ahol betéteket adtak nőknek, mellé egy kérdőívet és az volt a kérés, hogy a menstruáció 1. napján a betétet használják, csomagolják vissza és küldjék el a laborba, ahol megvizsgálták, hogy sima mensi vagy vetélés volt. Elég magas arányban jött ki vetélés amiből csak néhányról írták a kérdőívben a nők, hogy tudják, hogy terhesek voltak. Ez egy normális folyamat, a természet úgy "szerkesztett" minket, hogy rengeteg tartalék sejtünk legyen és kiszelektálódhasson az életképtelen.
Ha máskor nem erős és fájdalmas akkor lehetséges.
Köszönöm a válaszokat!
Érdekes ez a japán kutatás, nem hallottam róla korábban.
ezért mondom h a koraterhességek majd 70% elmegy
de ezen meg mindig kiakadnak és lepontoznak
pedig így van !
ezért sem érdemes hamar orvoshoz menni, mert akkor nagyobb a csalódás ha mégsem marad meg
egyszer egy doki mondta nekem h ez a test számára a próba terhesség
felkészülés a ténylegesre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!