Vége? Normális válaszokat várnék.
Figyelt kérdés
MA voltam orvosnál.aki hozzáteszem egy bunkó barom volt! nem látott életjelenséget.múlthéten egy másik vizsgált akk sem néztünk szivet de nem mondott rosszat.5-6 hetesnek ítélte a babát 15 mm-es petezsákkal..Ennyi volt?meghalt a kicsikém??nincs semmi remény?:(((((( lányok nagyon sokat sírok2013. nov. 23. 19:01
1/44 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Remélem, hogy tévedett!! De nem értelek teljesen, a mai vizsgálaton kerestek szívhangot? Szerintem ha kerestek, de nem hallottak, akor baj van. Bár ne így lenne!!!!
2/44 A kérdező kommentje:
nézte nem sokáig mondta h nem látja h mozogna a szíve.hangot nem nézett.nagyon szemét volt:( azt mondta bízzak a szerencdében
2013. nov. 23. 19:06
3/44 anonim válasza:
Köcsög. Ha csak a látványra hagyatkozott, szerintem van remény. Minél előbb menj el egy másik orvoshoz. Talán magánrendelést találsz vasárnap is nyitva.
4/44 anonim válasza:
Szegénykém :( Szurkolok nektek és imádkozok értetek! :)
5/44 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom a veled történteket, meg hogy egy ilyen állattal hozott össze a sors! Szerintem keress fel hétfőn egy másik dokit, és az illetékes betegjogi képviselőt! tudom ,hogy nehéz, de próbálj még kicsit kitartani!
6/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok.igen hétfőn megyek egy másikhoz is.annyira félek, hogy tényleg meghalt a picikém.annyira szeretem már most, annyira vártam őt! nem tudom elhinni, én úgy érzem , hogy él! lehetséges ez h vmije eltakarta a szivecskét azért nem láttuk?
2013. nov. 23. 19:15
7/44 anonim válasza:
Hétfőn menj el másik dokihoz, addig pedig ne idegeskedj, árt a babának. Mert biztos ott van, és él :) Csak erre gondolj :)
Majd írd meg hogy mit mondott a másik doki! :)
8/44 A kérdező kommentje:
köszönöm bíztató szavakat csak arra fogok gondolni , hogy ott van.enyhe görcs amúgy az elejétől van!az nem gond?
2013. nov. 23. 19:21
9/44 anonim válasza:
Az én kislányom egy ilyen csoda. Mensi szerint 6, majd 7 hetesen voltam uh-on. Nem volt szívhang. A doki beutalt a kórházba kérdőjeles missed ab-ra és csodák csodája.. meglett a szívhang. Nem félidőben fogant, hanem több mint egy héttel később. Lehet neked is kisebb. Próbálj pozitívan hozzáállni.
10/44 anonim válasza:
Hangot ilyenkor még nem is találna, azt géppel generálják a pulzálás ritmusára.
Mindenképp keress egy normális orvost, hátha mégis ott van az a szívműködés. Ha múlt héten csak 5 hetes voltál, most 6, akkor még van remény. Remélem, megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!